.

banneri

2018/07/06

valmistautuminen

Heipparallaa ja terveisiä täältä Raisiosta! Majoitun täällä Sallan kanssa maanantaihin saakka, ja meillä on ihana "airbnb" kämppä. Käytäntö sama, bongattu tosin Snapchatista. Hommasimme eilen halvimman, eli 10€ paistinpannun Tokmannista, koska kämpän omistajalla ei enää ole sitä asunnossaan. Epäilen hänen muuttavan pian, muttemme ole varmoja asiasta. Alkuillasta kiertelimme kaupoilla hankkien kaikki tarvittavat ruoka- ja juomaeväät aloitteluun ja festareille, sillä päätimme säästää rahaa ja kokata safkat itse. Helvetin hyvä vaihtoehto 10 euron festariruoille, sillä yhdelle vege-tofu-annokselle hintaa tuli vain euron verran. Loppuillasta tutkimme ympäristöä ja kuuntelimme mahtavaa bilemusaa läheisillä kallioilla. Myös pari seuraajaani somesta tuli moikkaamaan meitä. Fiilis tähän mennessä on huippu! :)

MenossaMenossaMenossaMenossaMenossaMenossaMenossaMenossa

Tänään on tiedossa ensimmäinen Ruissi-päivä, ja olemme todellakin innoissamme ekoista yhteisistä kunnon festareista, ja ekoista Ruisseistamme. Eilinen oli vasta aloittelua, ja tänään mennään kovaa!

2 kommenttia:

  1. mitä itseruskettavaa käytät? mahdatkohan vastata täällä kun en ymmärrä mistä sulta niitä kysymyksiä kysytään ku missään sulle ei viestiä saa laittaa.

    VastaaPoista
  2. Vastaan usein instassa ja snapissa, mut Sunkissed :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡