.

banneri

2018/07/17

iltauinti

Olen saapunut turvallisesti mökille. Täällä on lämmin, tosin auringonssa kuuma, tuulee vain aavistuksen, järvi on tyyni, luonto soittaa sinfoniaansa ja kaivovesi ei vihlo jääpalan tavoin hampaita. Ajomatka sujui mukavasti, mikäli paria ihmekuljettajaa ei lasketa, ja eksyin vain kerran. Sain korjattua virheeni ja löysin takaisin oikealle tielle muutamassa minuutissa. Tälle mökkireissulle otin mukaan lemmikkikanini, Jussin, joka tuntui sopeutuvan maisemaan nopeasti. Äidin miesystävä rakensi hänelle häkkimäisen aitauksen, jossa on tarkoitus viettää päivät (kunhan ei ole liian kuuma). Jussi tutki kaikki paikat, mieltyi mustikanvarpuihin ja loikoili oikein mukavan näköisesti uudessa kämpässään. Yöksi siirsin hänet seurakseni aittaan, ettei petoeläin hyökkäisi ja veisi rakasta pupuani.

Asia, jota odotin koko automatkan toteutui tavaroiden purkamisen, syömisen ja avaavan niskahieronnan  (kiitos mami!) jälkeen; pääsin uimaan! En jaksanut virittää kameraani keikkuakseni alasti awkwardina sen edessä yöllä, joten joudutte tyytymään puhelimen kuviin tänään. Ajattelin järven viilentävän ihanasti hyvin lämmennyttä kroppaani, mutta "pettymykseksi" sukelsin lämpimään veteen. Ei kai tässä, seuraavat päivät taitavatkin kulua kokonaan veden alla sitten, haha. Voisin mitata huomenna järvemme lämpötilan, koska muistikuvissani ei ole näin lämmintä pulahdusta sitten 2010 vuoden.

Lake dayLake dayLake dayKollaasi
Huomenna päästään suppailemaan!
Lake dayLake dayLake dayLake dayLake dayKollaasiLake day

Vaikka molemmilla puolilla tonttiamme on ilmeisesti naapurit paikalla, uimahaluni ajoittuu usein vahingossa siihen väliin, jossa kukaan heistä ei kaipaa rantamaisemia. Näin on helppo käydä naku-uinnilla oikein kunnon suomalaiseen tapaan ja ottaa kaikki irti jokaisesta kesähetkestä. Onhan tätä kesää jatkunut jo pari viikkoa yli odotuskeston.

2 kommenttia:

  1. Voi kun minäkin haluaidin joskus käydä naku-uinnilla, mutta paikat jossa naku-uinnilla voisi käydä, niin ovat vähissä näin kaupungissa asuvana, eikä mökkiä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöllä kaupungin rannalle vaan :D Kävin joskus jonku randomin kanssa pubin jälkeen naku-uinnilla :)

      Poista

Kiitos kommentista ! ♡