.

banneri

2018/06/07

trip to park

Sovin tämän viikon alussa äidin kanssa käyväni vielä kukintoaikaan kerran Alppiruusupuistossa ihailemassa ja valokuvaamassa rhodoja. Sain äitininkin nappaamaan musta parit otokset, joissa jälleen on helposti tunnistettavissa hyvin sekalainen pukeutumistyylini. Päivä alkoi lupaavasti aurinkoisena muuttuen siitä pilviseksi, ja luulin jo joutuvani perumaan puistovisiitin, kunnes sade lakkasi ja aurinkokin näyttäytyi hetken pilviverhon takaa.
Ensin tein välipysähdyksen huoneessani äitini luona ja pakkasin autoon kaikki juhla- ja urheilutamineeni, kun ne olivat unohtuneet sinne muuttohäsellyksessä. Söin välipalan, soittelin pianoa ja sitten lähdimmekin kohti Haagaa.

Puistossa oli tällä kertaa paljon ihmisiä etenkin valokuvaamassa kukintoja sekä toisiaan kasvien seassa. Eräällä naisella oli hääpuvun näköinen mekko päällä ja viiden hengen ammattilaisporukka ympärillään kuvaamassa heijastinhommelia käännellen valon perässä. Kukat taisivat kukkia viimeistä kertaa juuri tällä viikolla, enkä usko ensi viikon rhodokävelyyn osallistuvien saavan odotustensa vastaisia nähtävyyksiä.

Rhodot180606 Rhodopuisto12RhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodotRhodot

Seuraava rhodopostaus on kukintopainotteinen, elikkä tekstiä ei tule kovin paljoa. Mikäli haluat nähdä sneak peekin, kurkkaa VSCO-sivuni tästä. Lataan sinne parhaita otoksia blogia ja instagramiani varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡