.

banneri

2018/06/19

sunnuntain konfirmaatio

Sunnuntaina osallistuin Hynyn kanssa hänen pikkusiskonsa konfirmaatiojuhlaan. Edellisestä konffisfiiliksestä onkin jo aikaa, mutta muistin silti uskontunnustukset sun muut ulkoa. Vakaumukseni vuoksi jätän aamenet lausumatta ja kädet ristimättä, mutta lauluissa voin olla täysillä mukana ja lausua suurimman osan hengellisistä litanioista. Viiniin dipattua öylättiä en hakenut.
Rippikoululaisten isoset esittivät perheille hulvattoman version tuhlaajapojasta, ja pakko myöntää, että nauroin ehkä turhan kovaa tilaisuuteen nähden. Mitäs nostelivat toisiaan ilmaan. Kirkkotilaisuuden jälkeen otimme muutamat kuvat, myös minä ja Hyny keskenämme, ja suuntasimme Kivenlahteen kahveille. Ulkona oli todella kuuma, mekkoni oli muutaman koon liian pieni ja tukka jäi ajanpuutteessa laittamatta. Kaikesta huolimatta tykkäsin juhlasta ja mulla oli hauskaa.

KonffisKonffisKonffisKonffis
Mekko: NA-KD / kengät: H&M
KonffisKonffis
"Ei jatkoon."
KonffisKonffisKonffisKonffis

3 kommenttia:

 1. Oon seurannu sua aivan helvetin kauan ja sä oot aivan vitun kiehtova ihminen! Oon hemmetin creep ja outo mut musta tuntuu että me voitais tulla toimeen 💃🏻 mut toisaalta et sä varmaan kaipaa mitää kavereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan täällä kavereita kaipaa. Atm en vaan pahemmin seikkaile missään. :) Kiitos tosi paljon ja ehkä me viel tavataan, vai??

   Poista
  2. Kumpa tavattais!! 😹 oot niin siisti tyyppi, mut iteki hengaan vaan viiden kissan ja tyttöystävän kaa himassa. Jos joskus koskaan kaipaat mitään seuraa tms (kuulosti vitun creeeepsss) niin laita instagramis DM!! Oon tiiaeveliina instassa 😺

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡