.

banneri

2018/06/06

sonjan ylioppilasjuhlat

Lauantaina piipahdin ystäväni Sonjan ylppärijuhlissa. Oikeastaan vierailua ei voi varmaan piipahdukseksi kutsua, kun olin juhlakalun jatkoille lähtöön saakka paikalla. Alkuperäinen suunnitelmani oli tulla ajoissa auttamaan keittiöön jne. mutta univelkojeni (jotka on muuten tappavat atm) vuoksi jäin peiton alle tutimaan kahdeksi tunniksi suunnitellun kellonajan jälkeen. Juhlissa oli vielä paljon vieraita nauttimassa herkuista ja seurasta, kun saavuin perille. Kakkuakin oli rutkasti tarjolla illan loppuun saakka, ja yksi suklaakakku oli vielä korkkaamatta. Sain kunnian ottaa ensimmäisen palan.

Kaikki herkut oli merkitty lapuin mahdollisten allergioiden vuoksi, ja musta tuo oli todella hyvä idea. En tiedä, miksei noinkin yksinkertainen asia ollut koskaan tullut mieleeni kavereiden tai sukulaisten juhlia järjestäessä. Ainakin sain syötyä vatsani ylitäyteen, juotua vajaan litran limsoja, kahvia ja vettä, ja tutustuttua veljeni vanhaan valmentajaan, joka osoittautui todella mukavaksi tyypiksi. Postauksen viimeisen kuvan paketti on hänen käärimänsä.

Vaikka moni on epäillyt kykeneväisyyttäni streittauksen suhteen näin kesä- ja juhlakautena, olen onnistunut pitämään pääni ilman sen suurempia ongelmia tai houkutuksia. Juhliin saavuttuani pyysin heti kuoharilasin sijaan pommacin, eikä mua kyseenalaistettu kertaakaan. Hieman tosin nolotti, kun yhdessä vaiheessa innostuksissani törmäsin jakkaraan ja kompastuin. Näytin varmasti perus-humalaiselta vieraalta, vaikka mitään prosenttipitoista ei elimistössäni ollut. Ainakin itse tiesin paikkani!

YlppäritYlppäritYlppäritYlppärit
Itse juhlien tähti.
YlppäritYlppärit
Vaaleanpunainen pommac? En ollut nähnyt sen väristä pulloa aiemmin!
Sonja
Sonja
YlppäritYlppärit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡