.

banneri

2018/04/04

kypros day 2

Toista kokonaista päivää vietiin eilen. Wifin vuoksi saatte päivän postaukset aina vuorokauden myöhässä, mutta eihän se haittaa. Heräsimme aamupalalle porukoiden huoneeseen muutaman ovikellonsoiton jälkeen. Otimme kotoa mukaan ruisleipää ja metwurstia muulle perheelle. Lisäksi murukahvi ja parit pussiruoat löytyivät matkalaukusta. Suunnittelimme päivälle autoreissua, mutta tuulesta huolimatta totesimme allasalueen lämpötilan riittäväksi. Niinpä jäimme hotellille rentoutumaan aurinkotuoleille. Aika pikaisesti mulle tuli kuuma, ja suostuttelin pikkuveljeni hyppäämään kanssani altaaseen. Sisäpihan allas on matala ja pitkä, joten piakkoin vaihdoimme toiselle puolelle. Uituamme hetken, otimme sukelluskilpailun, jonka tietty hävisin. Hemmetin tupakkakeuhkot, haha.
Koska meri näkyi heti altaasta noustua kirkkaana edessämme, päätimme käydä tarkistamassa senkin lämpötilan. Tarkistusreissu menikin siihen, että kuvasin meitä sukeltelemassa action-kamerallani. Innostuin myös hyppäämään läheiseltä laiturilta (n. 3m) backflipin, jonka Olli sai taltioitua videolle. Sitä voikin odottaa toisen päivän vlogissa, vink vink!

CyprusCyprusCyprus
Bodysuit: Chiquelle / shortsit: Cropp / flipflopit: Crocs
CyprusCyprusCyprusCyprusCyprusCyprusCyprusCyprus
Neulepaita: Burberry / farkut: Stradivarius / kengät: Michael Kors / laukku: paikallinen marketti / Lippis: Champion
CyprusCyprus

Kävin Ollin kanssa kiertelemässä katuja, syömässä mäkkärissä, shoppailemassa pikkumarketeissa ja valokuvaamassa. Hommasin läjäpäin flash-tatuointeja, eli tilapäisiä kimaltavia iholle vedellä liimattavia tarroja. Ihoni tuntien löydän jämiä vielä pitkään matkan jälkeenkin, mutta ei se haittaa. Myös tulevissa kuvissa nuo vatsallani kiiltelevät asiat ovat siis mm. hamsa ja unisieppari. :D Jälkimmäistä en ikinä ottaisi vatsaan tatuoinniksi, joten menköön feikkinä.
Illasta (liian myöhään) lähdimme koko porukalla etsimään netistä löytämääni kiinalaista ravintolaa. Suunnistus on hieman hankalaa paskojen karttojen vuoksi, eikä netistäkään ole apua, kun ei kaduilla ole wifiä. Hieman kilometrin hitaan jälkeen löysimme vihdoin paikan, Wan Chain, jossa tilasimme suuret mutta herkulliset annokset! Olisin itse voinut tietty katsoa, miltä listalta tilasin mun sienet ja bambut, koska eihän kuvauksessa lukenut lihaa. Se luki listan alussa, joten sain lautasen täydeltä porsaanlihaa. Heitin lihakimpaleet perheenjäsenille ja söin itse loput kasvikset ja paistetun riisin. Paikka oli kuitenkin niin hyvä, että voisin käydä siellä uudestaankin.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja yks kateellinen sun kropasta täällä ilmoittautuu😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡