.

Banner

2018/04/04

kypros day 1

Tervetuloa seuraamaan matkaani Kyproksella! Tässäpä hieman ensimmäisen päivän kuvia, eli otoksia päivältä, jolloin saavuimme paikalle. Ilma oli lämmin, ei kuuma, mutta mulle täysin sopiva. Heitimme tavarat hotellille, tutustuimme huoneisiimme ja lähdimme kiertelemään ympäristöä. Tuntui ihanalta saada vaihdettua matkavaatteet kevyempiin kesävermeisiin. Pääsin ekaa kertaa käyttämään vanhoja raitahousujani, ja ei vitsi, rakastuin niihin totaalisesti!
Hotellillamme on kaksi uima-allasta; matalampi, pitkä ja kapea allas pidemmän auringon puolella, sekä syvempi ja leveämpi allas toisella puolella rakennusta. Isommalla altaalla tuulee yleensä kovasti, joten vietämme enemmän aikaa sisäpihalla. Kävelimme hotellilta sen viitisenkymmentä metriä rannalle ja jatkoimme rantaviivaa eteenpäin. Kävimme katsomassa veden kirkkautta laiturilla, josta myös joku hyppäsi alas. Korkeutta on kolmisen metriä, ja lupaan teille vielä videon voltistani alas. Jatkoimme matkaa ravintolaan, jossa kohtasimme heti ongelmia. Mulla nimittäin on koko ikäni ollut järkyttävä kovan tuulen fobia, josta olen aiemminkin puhunut täällä blogissani ja youtube-kanavallani. Istuimme varjon alle tuuliseen pöytään, ja parin shokin jälkeen vaihdoimme vähemmän tuuliseen pöytään. En olisi kuuna päivänä kyennyt aterioimaan ensimmäisessä asetelmassa.

MatkaMatkaMatkaMatkaMatka
Kaikkialla täällä on todella kauniita kasveja.
MatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatka
Paita: Chiquelle / housut: Chiquelle / kengät: Crocs / laukku: Fullsteam promo / kello: Daniel Wellington
MatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatka
Vesi on todella kirkasta.
MatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatka

Stay tuned for next days' posts! Voin myös paljastaa, että torstaina julkaisen kello 14 ensimmäisen matkavlogin, joten odottakaas sitä innolla. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvii, kiva paratiisi ! =] ja hassua kun yläkuvassa oot ihan lumen keskellä ja alhaalla oot ihan lämmön ja aurinkon keskellä x-] toivottavasti voit paremmin ton reissun jälkeen ja voit paremmin! ✌^^

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ♡ Haha, jep. Vaihtelu virkistää, eiks se näin oo? Uskon, että vointi pysyy yhtä ylhäällä ainakin hetken kotiinpaluun jälkeenkin.

  VastaaPoista
 3. Missä päin kyprosta oette? ja mikä on hotellin nimi? Näyttää aivan upeelta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan Protaraksessa, Yianna Marie Hotelsin Golden Starissa :) JEP tääl on upeeta!

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡