.

banneri

2018/04/16

coming home

Viimeinen Kypros-aiheinen postaus tulee tässä. Ensimmäistä kertaa lunastimme hotellillamme aamiaisbuffetin, joka osoittautui loistavaksi. Toisinaan joudun syömään kananmunaa, saadakseni vatsani täyteen etenkin lihapainotteisissa ravintoloissa. Nappasin lautaselleni myös vihanneksia ja perunaa, nam! Alla olevassa kuvassa näkyy mun yleisin ulkonasyöntiin liitetty juomataipumus. Otan aina vähintään yhden lasin vettä, yleensä kaksi, pakotan yhden mehun alas (en koskaan juo mehua, hyh) ja ainakin yhden kupin mustaa vahvaa kahvia. Aamiainen oli herkullinen!

Kotiinpaluu sujui lähes moitteettomasti. Lentokentällä Kyproksen päässä ei ilmennyt lainkaan ongelmia, vaikkakin hieman ärsytti omituinen ostosalue tuolla. Pääsimme koneeseen sujuvasti, istuuduin veljeni viereen keskipaikalle, ja toiselle puolelleni istui mukavan oloinen naishenkilö. Nukahdin jossain kohtaa lentoa ja heräsin siihen, kun mulle tuotiin erikoisateriani: kasvisruoka. Veljeni herätin hänen ruoan saapuessa, ja unisuudestamme saattoikin ehkä päätellä univelkojen olleen läsnä. Pari kertaa vauvat huusivat kurkku suorana, mutta onneksi mulla oli hyvät kuulokkeeni mukana ja sain suljettua epämiellyttävän metelin ulos ajatuksistani.
Suomen päässä iskä odotti meitä, koska olimme sopineet hänen kanssaan kyydin kotiin. Pääsimme heti autossa kertomaan matkastamme innokkaina ja väsyneinä. :D Oli aivan ihanaa astua viileään ulkoilmaan tuon minulle kuuman Kyproksen jälkeen. Olen niin vahva kylmän rakastaja.

Kypros LASTKypros LASTKypros LASTKypros LASTKypros LAST