.

banneri

2018/03/12

rauma

Viikon suunnittelun jälkeen, toteutin kaverin kanssa teorian käytäntöön ja ostin paikan Onnibussista Raumalle. Matka kesti vajaat neljä tuntia, bussi kulki Turun kautta ja näin tuttujakin maisemia. Muusikin kuuntelu ja pienet päiväunet tekivät hyvää, ja olin kohteessa ennen puolta päivää. Samppa tuli mua vastaan kaupalle, asioimme nopeasti siellä ja kävelimme hänen uudelle kämpälleen. Sisustus ei vielä ollut ihan täydellinen, mutta ymmärtäähän sen, kun toinen on juuri muuttanut.
Lähdimme aikaisin hänen kaverilleen Antille tämän tupareihin. Olin tosi otettu ja kiitin monesti kutsusta, sillä en tuntenut heistä ketään entuudestaan, ja silti mut oli katsottu niin mukavaksi ihmiseksi, että sain kutsun juhliin. Aika pian jouduttiin kuitenkin Sampan kanssa palaamaan hänen luokse, koska olin unohtanut puhelimeni ja Antin kortin. Noh, sitten vaan takaisin ja tutustumaan ihmisiin! :) Mulla oli tosi kivaa, kaikki ihmiset olivat oikein mukavia ja hauskoja, illan keikka Dominossa sujui suhteellisen hyvin ja aamulla herätessä oli positiivinen fiilis. Makoiltiin Sampan kanssa sohvalla ehkä liiankin kauan telkkarin ääressä, mutta sitähän varten sunnuntait on. Käytiin me välissä pizzaakin hakemassa, mutta muutoin kilpailtiin Haluatko miljonääriksi -ohjelman parissa.
Lähdin takaisin kotiin vasta illalla, sillä halusin ottaa reissusta kaiken irti. Paluumatkalla en enää saanut nukuttua, eikä vieläkään oikeastaan väsytä, joten kuuntelen ASMR-videoita ja rentoutan mieltäni rauhallisen puheen tahtiin. Huomenna taas Vamokseen ja arki rullaamaan!

SamppaSamppaSamppa
Kuten kuvista näkee, mulla ja Sampalla oli oikein hauskaa.
Samppa

11 kommenttia:

 1. moi!! oon tässä ehkä viikon verran sun someja seuraillut ja stalkkaillut ja mun on pakko sanoa että oot UPEE. oot raudanluja ja tappavan kaunis mimmi. sun kaltaisista aidoista ihmisistä voimaannun aivan saatanasti. pidä lippu aivan helvetin korkeella niinku tähänkin asti, tuut pääsemään niin pitkälle. KIITOS <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Pyrin pitämään lipun niin korkealla, kuin pystyn :D <3

   Poista
 2. Mistä te tunnette?

  VastaaPoista
 3. Heippa Tea! Onko mulla jokin mennyt ohi nyt? Ootteko eronneet minkkisen kaa?😱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Haha, joo ollaan, mut ei tässä mitään ongelmaa sentään ole :D

   Poista
 4. Mikä kappale tässä alussa on?
  https://www.youtube.com/watch?v=IVU-XEa3Rs4&list=LLWpeowhNZs5Rhm7UaK6RpCw&index=139&t=18s

  VastaaPoista
 5. oot niin upee noilla mustilla hiuksilla niin innostuin itekkin värjäämään mustaks :D tuli tosi kaunis olo kiitos inspiraatiosta!!! <3

  VastaaPoista
 6. Mustat sopii tosi hyvin sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡