.

banneri

2018/03/18

rally

Tänään oli hieman erikoisempi päivä. Jos vertaa aktiviteetteja eiliseen, homma kuulostaa hyvinkin tavanomaiselta, mutta mulle kaikki oli uutta. Sain mahdollisuuden tehdä jotain, mitä en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt, enkä ikinä uskonut saavanikaan kokea. Snow Rally Ringissä ammattilais-rallikuskit Seb ja Max antoivat meille uskomattomat kyydit. Pääsimme heidän mukaansa kartturin paikalle ralliautoihin. Meillä oli kypärät(radiot myös) ja viisipistevyöt, autoissa kunnon kehikot ja tiellä vauhtia. Ensin pääsin Sebin kyytiin metsäradalle. En edes jännittänyt ajoa, koska tiesin hänen osaavan asiansa ja nauttivan ajamisesta. Istuin siinä pelkääjän paikalla hymy korvissa ripauttaen pari onnenkyyneltä. Olin aivan haltioissani, enkä oikeastaan saanut sanaa suustani. Hän kysyi multa hiljaisuuden keskellä: "everything okay?", johon vastasin: "ABSOLUTELY. I LOVE THIS."
Teimme kolme kierrosta, joiden aikana vilkaisin kerran lyhyellä suoralla mittarin näyttävän sataa kahtakymppiä. En tiedä, kuinka kovaa tosissaan mentiin huippunopeuksilla. Rata oli täynnä jyrkkiäkin mutkia ja mahtui sinne pari pientä pomppuakin. Ei hätää, emme olleet ilmassa.

Metsäkierroksen jälkeen pidimme pienen keskustelutauon kahvilassa, ja sitten olimmekin takaisin radalla. Tällä kertaa hyppäsin Maxin kyytiin ja ajoimme rataa, jolla olimme ryhmämme kanssa go-karteilla. Vauhdin oli oltava alhaisempi jyrkempien mutkien vuoksi, eivätkä kuskimme yleensä ajaneet tuota reittiä. Huitaisimme saman kierroksen pari kertaa, kunnes vaihdoimme suuntaa. Kysyin Maxilta, osasiko hän radan ulkoa myös toiseen suuntaan, ja vastaukseksi sain mietteliään: "hmm, en tiedä oonko koskaan edes ajanut täällä." Haha, onneksi luotto häneen oli 100%. Hän on paikan nopein ajaja, ja sen kyllä huomasi. Naurahdimme, kun perässämme kisannut Sebin auto lensi ulos radalta lumipenkkaan kyydissään Celina. Haimme toisen auton, kiinnitimme köyden ja vedimme heidät pois penkasta. Kuulemma kaikille kuskeille on käynyt samoin useastikin. Kuuluu oppimisprosessiin! Markus taisi saada "onnettomuuden" videollekin. Saapi nähdä päätyykö materiaali myös lopulliselle videolle.

RallydayRallyday
Sebastian (vas.) ja Max
Rallyday
Edouard kuvaamassa Markusta onnettomuuspaikalla.
RallydayRallydayRallydayRallydayRallydayRallydayRallyday
Hienosti lensi bemari penkkaan. :D
RallydayRallyday

Iso kiitos Edille ja AV Productions:lle, Snow Rally Ringsille, dronen lainaajalle, keittiöntädeille (vegaaniruoista) ja upeille rallikuskeillemme. Reissu oli mitä mahtavin, paljon parempi kuin osasin ikinä odottaakaan, olen väsynyt mutta onnellinen ja odotan tavallaan innolla kotiinkin palaamista ja vlogien editointia. Jussi odottelee myös (toivottavasti) omistajaansa, ja junamatka parhaassa tapauksessa sujuu ongelmitta. Seuraavat 8 tuntia sitten istutaankin täällä ja tehdään kukin omia (työ)juttujamme. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti teidänkin viikonloppu oli yhtä täydellinen kuin mun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡