.

banneri

2018/03/09

mahtava ystävä

Valmistaessani voileipiä huomasin Jussin lepäilevän ihanan näköisesti matollaan. Kerkesin nappaamaan kamerani ja asettua varovaisesti kuvaamaan, ennen kuin herra tylsistyi ja vahtoi asentoa. Sain kuulla eilen, että kaneilla on tapana loikoilla kyljellään, kun ne tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavat lähellä olevaan ihmiseen. Olen oikeasti otettu, mikäli asia on näin. Jussi on myös rauhoittunut, tutkii ympäristöään uskaliaammin ja hyppii aina välillä sohvalle syliini kurkatakseen paremmin, mitä teen. Sekunneissa hän jo rientääkin toisella puolella asuntoa heitellen pahviputkia. Olen niin iloinen, että adoptoin Jussin. Hän on mahtava ystävä.

JussipupuJussipupuJussipupu
Hieman on riehuttu puruissa, kun naamakin on täynnä niitä. :D
JussipupuJussipupuJussipupuJussipupu
Jussi ei ujostele kameraa lainkaan. Hän taitaa jopa tykätä kuvattavana olemisesta.


6 kommenttia:

 1. Jussi on iiiihana<3 on niin ihanaa huomata kun joku arka ja varovainen alkaa luottamaan ja näyttää sen. Itsellä rescue koira joten tiedän hyvin tunteen<3 Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia osaat ottaa! ~Essi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kun tänään taas nähtiin "pitkästä aikaa" hän pomppi ja juoksi iloisena ympärilläni ja piti jotain kehräys-ääntä :D Kiitos!

   Poista
 2. En kestä Jussi on niin ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana, että Jussi on kottiutunu hyvin!�� Olis tosi jees nähä enemmänki siihen liittyviä postauksia, miten ruokit jne. Itelläni mulla on kaks pupua, naaras Nasu ja kastroitu uros Yoda. Niiden elämää pääsee seurailemaan mun youtubekanavalta NASU & YODA (;D) niin käyppäs vilkasemassa jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinhan mä niitä postauksia varmaan väsätäki :) Söpöt nimet sun pupuilla!

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡