.

Banneri

2018/03/02

a day in

Ehtiihän sitä paljonkin, vaikka päivän lopussa tuntuu, kuin olisi viettänyt koko vuorokauden sisätiloissa. Äiti herätti mut juuri ennen kymmentä kysyäkseen päivän suunnitelmista. Sovimme, että hän hakee mut pian ja menemme brunssille Selloon. Kahdeltatoista mulla oli sovittuna yksilötapaaminen Vamoksessa, joten paras vaihtoehto ravintolan sijainnille oli Sello. Pohdimme useita vaihtoehtoja, kunnes lopulta päädyimme Chicosiin. En muistaakseni koskaan aiemmin ollut syönyt juuri tuossa pisteessä. Tilasin vegaanisen Tofu Platin, johon kuului bataattiranskalaiset, salaatti, erilaisia kastikkeita, mangoa ja tofuvarras. Ainiin, olihan siellä pari paneroitua avokadoviipalettakin! Pakko kehua kyseistä annosta, todella herkullinen.

Yksilötapaamisessa teimme ohjaajani kanssa yhteishaun ammattikouluihin. Haen sekä amikseen että AMK:iin, mutta jälkimmäiseen haut avautuvat vasta maaliskuun puolenvälin jälkeen. Onneksi mulla on tässä elämäntilanteessa ohjaaja, joka niin sanotusti pakottaa hoitamaan viralliset asiat pois alta. Mulla ei taas vaihteeksi mene liian hyvin, joten tarvitsen pientä potkua persuksille. Pidän myös kovasti tästä uudesta ohjaajastani. Hänen tapansa lähestyä mua on maanläheinen ja realistinen, toisin kuin monella esimerkiksi psykiatrisessa hoidossa tapaamillani hoitajilla. He aina vaan voivottelevat tilannettani ja toivovat parasta, ikään kuin jokin ihme laskeutuisi taivaalta ja pelastaisi elämäni, hah. Ohjaajani kysyi multa, miten menee, ja kerrottuani kuulumiset, hän totesi: "Voi paska." Juuri tuota kaipasin. En mitään "olen pahoillani", "kyllä se siitä" tai vastaavaa välinpitämätöntä voivottelua. IHANAA, KIITOS.

Day inDay inDay inDay inDay inDay in

Tapaamisen jälkeen matkustin tutun reilun tunnin kotiin. Hoidin laskut, katsoin kolmisen jaksoa Simpsoneita, luin kirjaa, joka sisälsi myös muutamat tehtävät, jotka tein. Nyt telkkarissa pyörii Slummien Miljonääri, ihan hemmetin hyvä leffa, ja mietin mitä teen iltapalaksi. Sellanen päivä ollut mulla.

Tweet

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ! ♡