.

banneri

2018/02/01

lunta

Olipa kerran myöhäinen herätys. Nousin ylös, heitin tummat pyykit koneeseen ja valmistauduin henkisesti siirtämään edellisen illan kuivat vaaleat vaatteet kaappiin. Ennen sitä keitin kahvin, jonka nautin youtuben ääressä sängylläni, ja maistelin pieniä suolaisia snacksejä. Koneen piipatessa valmista, olin ehtinyt jo pukeutua ja editoida yhden videon loppuun. Viikon päättymiseen mennessä kanavalleni on ilmestynyt vielä kaksi uutta videoa. Tuskailin aikani uuden intron parissa, kunnes totesin olevani suht koht tyytyväinen lopputulokseen, ja liitin sen kumpaankin videoon.
Unohdin kokonaan äidin iltamenot, ja muistin, että menisimme uimaan myöhemmin päivällä. Niinpä saavuin lapsuudenkotiini alkuillasta vain huomatakseni talon olevan tyhjillään. Päätin käyttää ajan hyödyksi merkkaamalla uuteen bulletjournaliin tulevia menojani. Muutan uuden hienon kalenterini kokonaan mahdollisesti tuohon vihkoon, koska luovuuteni on alkanut jälleen kukkia!

Postauksen kuvia varten kävin suihkussa, heitin jo ällöttävän likaisen kylpytakkini päälle ja pyysin äitiä kameran taakse. Saimme napsaistua pari ok-tasoista kuvaa, vaikka mielessäni olin suunnitellut pääseväni huipputuloksiin. Tietenkään lumi ei lentänyt haluamallani tavalla, koska se on raskasta ja tiivistä. Ehkä saan otettua parempia versioita pakkasen noustessa.

TalviTalviTalviTalvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡