.

Banner

2018/01/22

viisikymppiset

Mielestäni on jokseenkin hupaisaa, kun blogini edellinen postaus kertoo nelikybäsistä, ja tämä viisikymppisistä. Vaikka siltä saattaa ulospäin näyttääkin, ei elämäni ole pelkkää juhlimista. Lauantaina revittyäni Jamin ylös sängystä suostuttelimme hänen kaverinsa heittämään meidät Vantaalle järjestelemään iskän synttärijuhlia. Ehdin aamulla valmistaa tortilloihin vegaanisen soijatäytteen ennen kuin hyppäsimme autoon. Perillä isä jo paistoi jauhelihaa veljeni ja naisystävänsä kanssa, ja minä ja Jami vietimme seuraavan tunnin pilkkoen vihanneksia ja patonkeja, sekä kattaen pöytiä koreiksi. Aluksi vaikutti siltä, että ehtisimme saada kaiken valmiiksi ennen vieraiden saapumista, mutta karu totuus valkeni ensimmäisten sukulaisten tepastellessa sisään. Pitelin kädessäni sipuleita, tarkemmin sanottuna neljää säkillistä niitä, tomaattipussi oli vielä avaamattomana jääkaapissa ja ruoanlaittopöytä putsaamatta. Onneksi alkumaljan jälkeen sain Ollin kanssa lisäaikaa tarjoiluastioiden asetteluun ja pikasiivoukseen. Kun vieraat palasivat juhlatilaan, olikin kaikki jo lähes tiptop kunnossa. Huhhuh, mikä turbo siinä oli päällä...

50v
Juhlien valmistelussa näytin hieman erilaiselta, kuin itse tilaisuudessa. Valitettavasti upeasta maksimekostani ei ole kamerassa yhtäkään valokuvaa.
50v50v50v50v50v50v
Kurkkuja oli 10, paprikaa 6x3, jauhelihaa 10kg, tortillalettuja 130 ja kastikkeita 14 tölkkiä.
50v
Tuomas (oik.) veti upean taikuriesityksen, jossa Seve (vas.) pääsi myös avustamaan.
50v50v50v50v50v50v50v
Mindy pyöri ympäriinsä kunniavieraana. Oikeasti hän taisi vain etsiä ruoantähteitä.
50v50v50v
Lähes koko ydinsuku oli paikalla. Myös pari läheistä ystäväperhettämme oli kutsuttu.
50v50v50v50v50v50v
Ensin vieraille tarjoiltiin välimerellistä kalakeittoa, jonka jälkeen sai ottaa tortillaa mielensä mukaan. Muutaman tunnin päästä mansikka- ja kinuskikakut otettiin esiin ja ruokajuomansa sai vaihtaa kahviin.

Tapahtuma kokonaisuudessaan oli loistava. Pelkäsin etukäteen ahdistuvani ihmismäärästä, mutta pelkoni osoittautui turhaksi ja tunnelma oli leppoisa. Taikuri Tuomas Seikku veti erittäin hauskan, vedet silmiin tuovan shown, joka sai viimeisetkin hiljaiset ihmiset ääneen. Pääsin itsekin avustamaan yhdessä korttitempussa, enkä edelleenkään paljastusohjelmia katsottua ymmärrä, miten kädessäni ollut sininen kortti oli yhtäkkiä punainen ja eriarvoinen kuin saadessani sen. Olin ja olen edelleen ymmälläni. Hyvä Tuomas! Salla ja hänen äitinsä pääsivät myös osallistumaan temppuihin. Jos tunnet jonkun, joka kaipaisi juhliinsa viihdettä, voin suositella tilaamaan tältä nuorelta mieheltä esityksen. Klikkaa tästä päästäksesi hänen facebook-sivuille.

Seuraavat bileet, mihin osallistun taitavatkin olla vasta helmikuun puolella. Siihen asti voinkin ottaa rennommin, kehittää sosiaalisen median uraani ja tutustua vaikka uusiin ihmisiin. Yritän aloittaa lukemista ja askartelua, joista jälkimmäisessä olen päässyt jo hyvään vauhtiin. Jahka löytäisin energiaa tarttua uusimpaan kirjahankintaani, tietäisin suositellako sitä teille. Nyt hipsin kuitenkin iltapesulle!

1 kommentti:

  1. Μeu nome é Bob Smith, mas todos me chamam dе Smіthy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡