.

banneri

2018/01/16

danin ja muffan nelikybäset

Kuvat by: Niko Meuronen

Lauantaina hyppäsin junaan Kouvolasta Helsinkiin. Jäin Lahdessa, missä käppäilin ulkomuistista ostoksille Trioon. Mun suuntavaistohan on täysin olematon, joten olin jo lähdössä kauppakeskuksesta vastakkaiseen suuntaan pääkadulla, kunnes huomasin olevani tekemässä virhettä. Käännyin ja etsin käsiini Carlingsista alla olevissa kuvissa esiintyvän t-paidan. -50%, ei huono. Suoraan kaupoilta neljän eksymisen kautta päädyin Jonel Thaihin, missä järjestettiin Danielin ja Teemun (Muffa) syntymäpäiväjuhlat. Autoin puhaltamaan ilmapalloja ja koordinoimaan koristeiden sijaintia. Tein myös elämäni ensimmäisen diaesityksen Applen koneella (omani), joka pyörikin ruuduilla bileiden ajan. Ei ollut helppo homma saada esitystä pyörimään uudestaan ja uudestaan loopilla kaikkine animaatiotehosteineen, huhhuh. Onneksi sain kyhättyä vielä hermojen riittäessä shown valmiiksi ja siirryin seuraaviin tehtäviin.

Kuuden aikaan ensimmäiset vieraat alkoivat valua sisään. Paikalle oli kutsuttu niin paljon porukkaa, etten ymmärrä, miten joku pystyy pitämään yhteyttä kaikkiin kavereihinsa. Ehkä tää on vain tämä mun juttu, kun aina on löytynyt ne pari läheisintä ystävää ja siinäpä pieni piirini onkin. Kavereita tietty onkin sitten enemmän, mutten näe heitä usein, kun kaikki asuvat jossain satojen kilometrien päässä musta. Oli ihana tavata vanhoja tuttuja näinkin paljon, sekä saada uusia kavereita! Monaa ja Juuliakaan en näe niin paljoa, joten pitkät halit ja keskustelut olivat paikoillaan.

NelikybäsetNelikybäset
Muffa ja Dantte
NelikybäsetNelikybäset
Tarjolla oli myös kasvissyöjille sopivaa nuudeliruokaa, nami nami!
NelikybäsetNelikybäset
Mona ja Juuli <3
Nelikybäset
Jonna, joka aina järjestää kaiken juhlista virkatilaisuuksiin, vieläpä täydellisesti.
NelikybäsetNelikybäsetNelikybäsetNelikybäsetNelikybäset
Uusi tuttavuus, Monni <3 Aivan ihana tytsy!
NelikybäsetNelikybäsetNelikybäsetNelikybäsetNelikybäsetNelikybäset

Mouhous saapui myöhemmin illalla vetämään keikan bilekansalle. Kaikki oli ihan mukana laulamassa ja tanssimassa, minä ja Jonna eturivissä. :D Myös Dantte veti oman settinsä ja meininki oli mahtava. Jatkot pidettiin Wintissä, ja koska ikinä en siellä ollut käynyt, eksyin illan aikana varmaan parikymmentä kertaa. Tuntemattomat tytöt auttoivat mua löytämään ystäviäni, kun baaritiskejä oli joka puolella, kerroksia kolme ja porukkaa pipona. Meillä oli oma vip-alue, jossa juhlijat kävivät tankkaamassa väliin sipsiä ja skumppaa. Jaksoimme olla pilkkuun asti vieläpä hyvillä fiiliksillä, mutta seuraavana aamuna kyllä huomasi juhlineensa. Pääsin kotiin sunnuntai-illalla ja nyt odotellaanki seuraavaa menoa ja meininkiä miehen lomakotiutumiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡