.

banneri

2017/12/12

toiveista totta

Mielestäni on jotenkin hassua, kuinka osa toiveistani käy yllättäen toteen. Eilen esimerkiksi harmittelin lumen puutetta, sillä olisin kovasti halunnut pulkkamäkeen (jo sunnuntaina). Aina välillä mua alkaa lapsettamaan, enkä edes muista milloin olisin viimeksi istunut pulkassa. Tänä aamuna, tai pikemminkin aamuyöllä, heräsin siihen, kuinka ulkona oli kovin valoisaa. Taivas hohkasi haaleana oranssina, vaikka olin tottunut näkemään ikkunasta paria katuvaloa lukuunottamatta pelkkää mustaa. Sain uudestaan unenpäästä kiinni ja herätessäni olikin koko maa valkoinen. En erityisemmin pitänyt vaakatasossa lentävistä jättihiutaleista kasvoillani tai silmissäni, mutta kyllähän tuo maisema nyt on niin kaunis, ja pulkkamäkeenkin pääsisi. Huomaa edellisessä lauseessa konditionaalimuoto. Pääsisi. Minähän sairastuin samantien. Jos multa kysytään, olen pukeutunut suhteellisen lämpimästi kylmään säähän, mutta kropan vastustuskyky on mitä ilmeisemmin eri mieltä. Mulla on jälleen todella kova yskä, hyvä kun en oksenna, limaa erittyy litroittain per päivä, ja kuumeiseltakin tuntuu - ainakin silloin, kun yskin.
Nyt makoilenkin sängyllä tuben parissa odottamassa Jamia piristämään iltaani. Pääsemme pelaamaan piiiiiitkästä aikaa pleikkaa, ja tarjolle voisin asettaa vaikkapa pizzan tai pari. Finrexin on taas suurkulutuksessa ja kaulahuivi pääsee yöksi mukaan vällyihin.

- - Ihan tälleen by the way, jos kotonasi lojuu PS3:lle tarkoitettu Black Ops II -peli, voisin ehkä ostaa sen pienellä rahalla sulta. En nimittäin löydä omaani mistään, enkä erityisemmin välitä kolmosversiosta. :) - -

JumanjiJumanjiJumanjiJumanji

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡