.

banneri

2017/12/31

hoitokoira

Sovin joulukuun alussa erään (some)seuraajani kanssa, että voisin ottaa hänen koiransa mun luo hoitoon ennen uuttavuotta. Viestittelimme minä vielä epäröivänä keissin aitoudesta toissapäivänä ja melkeinpä voisin sanoa yllättyneeni, kun ovelleni asteli kaksi nuorta tyttöä aamupäivällä. Sain ihanan pitkäkarvaisen chihuahuan hoitoon iltaan saakka, ja pakko todeta, että siinä oli ihana yksilö. Mindykin on tietty ihana, mutta pysytään tässä neidissä.
Alunperin olimme sopineet tytön kanssa tapaamisesta kahdentoista maissa, joten mulla olisi aamulla laittautumis- ja siivousaikaa. Heräsin jo yhdeäksältä, mutta torkutin hyvällä omatunnolla herätyskelloa, kun viimein päivien turhautumisen jälkeen sain nukuttua kunnolla. Jossain puolen yhdentoista kohdilla tajusin, että mun oli pakko nousta siivoamaan asuntoa. Olin siirtänyt siivousta jo parilla viikolla kipeyden takia, mutten voinut ottaa koiraa läävään päiväksi. Tiskasin kaikki astiat, heitin kylppäriin noin kaksi koneellista pyykkiä odottamaan paranemistani, raivasin lattian, imuroin selkä vihloen ja heitin parit pussit roskikseen. Kämppäni kiiltää (ainakin jotain sinnepäin) kuin uusi ja viihtyvyyskin parani heti täysin.

ChihuChihuChihuChihu

Koiran mukana piti tulla flexi, mutta se unohtui ilmeisesti kotiin. Ei siinä mitään, kun mulla on Jediltä noita vanhoja kamoja aika paljon. Ne sijaitsevat tosin äidillä. Niinpä rupesin luovaksi ja rakensin uusista kengännauhoista peruspitkän talutushihnan. Neitihän ei olisi sitä edes tarvinnut, kun totteli niin hyvin, eikä vetänyt lainkaan. En kuitenkaan voi päästää kenenkään muun lemmikkiä vapaaksi ilman erillistä lupaa, eikä tietääkseni muutenkaan koiria oikein vapaina pidetä kaupunkialueella. Katsoimme tytön kanssa Simpsoneita varmaan viisi jaksoa, hän paikoin enemmän kiinnostuneena kuin minä ja leikimme ympäriinsä juosten (minä kompuroin, hän juoksi). Vinkkaan teillekin lukijoilleni, että hoitopaikka löytyy luotani, jos lemmikkinne kaipaa vahtimista päivän tai vaikka yönkin yli. Tänne vaan kaikki karvaturrit, mulle kivaa seuraa ja heille hauskaa tekemistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡