.

banneri

2017/10/25

over the top

Koska minä olen selkeästi aivan liian innoissani tulevasta muutosta, on pakko yrittää väkisin keskittyä muuhun. Muuten en saa unta koko yönä, ja kuitenkin huomenna on tiedossa tärkeää vuokrasopimuksen lukemista ja hoitokokousta (polijuttuja). Olen pyrkinyt noudattamaan vlogiaikatauluani tältä viikolta ja huomenna julkaisenkin tämän päivän materiaalit. Mikäli et ole nähnyt kahta edellistä videoa, linkit ovat tässä: maanantai & tiistai. Shoppailin iltapäivällä melkeinpä laittoman paljon kaverini Elenan kanssa! Ensin löysimme kämppääni parilla sadalla eurolla kalusteita niin keittiöön kuin valaisimiksi, sekä söimme Hesessä energiatasot kuntoon. Raahatessani painavia ja valtavia ostoskasseja ympäri Selloa, totesin, etten tulisi koskaan pääsemään lastin kanssa bussilla kotiin. Äiti nappasi mut kotimatkaltaan kyytiin ja ajoimme suoraan Kodin ykköseen tilaamaan sänkyä ja sohvaa minulle. Sillä välin, kun hän pohti seuraavan viikon ruokatarvikkeita, minä kiertelin K-rautaa lyöden vasemman sääreni joka toinen minuutti ostoskärryjen ulokkeeseen. Perkele sentään. Huomenna varmaan jalasta sojottaa kuhmu tai muu epämääräinen tummahko uloke. Onneksi myös oikea sääri otti osumaa pariin otteeseen, joten ainakin ulkonäkö tulee olemaan tasapainossa.

Keskittyäksenne kanssani muuhun, kuin tähän ihanaakin ihanampaan muutto-asiaan, ottakaa kohteeksenne Audi-kuvat päivältä, jolloin taltioin ystäväni kulkupelin kauneimmat kulmat mahdollista myynti-ilmoitusta varten.

KuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvaustaKuvausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡