.

banneri

2017/10/17

helsingin yllä

Aloitin aamuni lepsusti. Keitin kahvia, kävin tupakalla, pelasin kasinopelejä ja stalkkasin tuntemattomia instagramissa. Lisäksi editoin joitain kuvia ja pohdin, josko ostaisin uuden bullet journalin ja aloittaisin alusta. Kannattaisi varmaan. Kolmen aikaan jo pianoa soitettuani laulun kera otin yhteyttä Tammeen ja tiedustelin, tahtoisinko hän tavata tänään. Miehellehän se sopi ja pian hän odottelikin mua jo parkkipaikalla. Hyppäsin kyytiin luullen, että menisimme hänen kaverilleen. Tosiasiassa lähdimmekin vain ajelulle Helsinkiin. Jossain kohtaa matkaa Tammi keksi, että kuvaisimme sään suodessa joitain otoksia Verkkokaupan katolla. Hän ei ollut koskaan aiemmin päässyt käymään siellä ja mulle kaikki ideat sopivat loistavasti. Olin ottanut sekä läppärini että kamerani mukaan arvellen päätyvämme kuitenkin kuvailemaan. Vietimme tovin ylhäällä näköalatasolla ja pakko kehua itseänikin, sain taas loistokuvia napattua! Ihanaa oli myös se, että joku muukin halusi ottaa musta kuvia - ja osasi käyttää Nikonia. Kiitos tästä, Tammi! :D Kuten alla olevista kuvista huomaa, hän oli selkeästi se lentokoneesta kiinnostuneempi osapuoli. Minä vain painelin kameran nappia ja hän tosissaan tutki vempelettä. Ei se olisi kuitenkaan sanonut mulle mitään, joten pysyttäydyin kamerani ääressä.

TammiTammiTammiTammi
toppi: H&M / housut: Prisma / kengät: H&M / villatakki: Zadaa-kirppis / laukku: Chiquelle

TammiTammiTammiTammiTammiTammiTammiTammiTammiTammiTammi
Tietäisikö joku, miten nuo miehet ovat eksyneet kaiteettomalle kattotasolle? Verkkokaupan työntekijöitä?
TammiTammiTammiTammiTammiTammi

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran niin hemmetin hienoja otoksia ! ♥ Ootko koskaan ajatellut mitään työtä valokuvaamisen parissa mistä sais vähän lisätienestiä ? (Hääkuvat, kastajaiset, perhekuvat).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu uu kiitoksia! :3 Mietin kyllä, mut ammattilaisten kanssa keskustellessa menee termistö ja laitteisto ihan ohitte. Tarvitsisin kunnon koulutuksen (niiku varmaan aina haha) mut kattoo nyt jos joskus sellasen kävisin :)

   Poista
  2. Se on kyllä totta, vaikkakin mun mielestä riittää jo pelkästään se, että tietää mikä on kamera ja osaa ottaa hienoja kuvia oikeilla hetkillä ! :-) Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivon kovasti että käytät taidokkuuttasi sekä lahjakkuuttasi paljon ja toimit sen parissa toteuttaen itseäsi. Oot vaan niin hyvä ottamaan valokuvia, miten osaatkin nappasta niin inspiroivia otoksia, huh huhh giiirl ! ♥

   Poista
  3. Oot suuuper ihana <3

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡