.

banneri

2017/09/27

luontopolku

Vietin yllättäen viikonloppua Porvoossa isän naisystävän luona. Lauantai-illalla söimme suuremmalla porukalla racletteja, minä ensimmäistä kertaa elämässäni, joimme viiniä ja pelasimme jotain nuorimman tytön keksimää peliä. Loppuillasta minä ja Ninni (johon nykyisin viittaan usein siskopuolena) lähdimme kaupungille baariin laulamaan karaokea. Ehdittiin vetäistä peräti kolme kappaletta illan aikana baarin täyttyessä muista juhlijoista.
Sunnuntaina iskä ehdotti kävelylenkkiä luontoon. Hän oli keksinyt jonkun luontopolun, joka vie katsomaan kaunista merinäköalaa. Otimme koiran mukaan ja lähdimme pienemmällä poppoolla kävelylle. Valitsin viisaasti reissuun mukaan hienoimmat kenkäni, Michael Korsin kevättennarit, jotka eivät olleet selkeästikään paras ratkaisu mutaisille peltopoluille. Onneksi muovia muistuttava materiaali on helppo putsata. En ole vielä tosin jaksanut...

HeyHeyHeyHey
Nämä ihanuudet eivät pelänneet meitä ihmisiä yhtään.
HeyHey
Mindy!
Hey

Ulkona oli todella lämmin. Olin varautunut paksuudeltaan toppatakkia muistuttavaan uuteen leoparditakkiini, joka pisti koko kropan hikoilemaan. Täksi viikoksi oli luvattu lämpimämpää, mutta minähän en voinut luottaa ennusteisiin. Metsässä sai kuitenkin kulkea t-paidalla palelematta yhtään. Ihailimme kaunista syksyä, pidimme sudenkorentoja kädellä ja valokuvasimme valtavia sienirykelmiä. Lenkin jälkeen vierailimme pikaisesti iskän äidillä kahveilla, haimme Ninnin ja menimme syömään toiveestani kiinalaiseen ravintolaan. Rakastan kiinalaista kasvisruokaa, etenkin paistettua riisiä, niin paljon! Illaksi palasimme iskän kanssa kotiin ja aloin purkaa muuttokuormaani. Tai, pikemminkin järjestelin tavaroita paremmin ja heitin turhia kamoja pois. Kaikkea sitä omistaakin, suurin osa tavaroista ei todellakaan ole päivittäisessä käytössä. Pitäisi oppia sanomaan ei hienoille koristeille, joille ei ehkä koskaan kuitenkaan tule käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡