.

banneri

2017/08/06

inttivierailu

BoxbraidsBoxbraidsBoxbraidsBoxbraidsBoxbraidsBoxbraids

Lisää kuvia leteistä! Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi meikata ja asetella tukan edes jollain tapaa edustavasti. Halusin ikuistaa tämän harvinaisen kampauksen bloginkin puolelle, ja nyt oli ehkä viimeinen mahdollisuus tehdä se. Nimittäin ihoni/päänahkani oireilee näppylöillä ja ihottumalla lähes jokaisen kiinnityskohdan reunoilta. Mun siis todennäköisesti täytyy ottaa letit pois jo alkavalla viikolla. Rip Blockfest-ideani. Ehkä keksin sinne jotain muuta kivaa. Mulla olisi jo idea mielessä, mutta se vaatii vähän lisää suunnittelua.

Perjantaina kävin vierailulla Silzun inttipaikassa, jota en nyt syystä täällä mainitse, mutta aion kertoa kokemuksesta hieman. Vierailu armeijan alueella ei ollut mulle läheskään ensimmäisiä, ja olenkin käynyt muutaman sotilaskodin jo tsekkaamassa. Paikalla oli tuhansia ihmisiä, perheitä, kavereita, seurustelukumppaneita ja lemmikkejä. Koko päivän satoi, pelkäsin vilustuvani vielä pahemmin ja sehän olisi ollut kiva lisä tämän viruksen päälle. Kastuin läpimäräksi, mutta se ei haitannut tilaisuudesta nauttimista. Aika kävi kyllä välillä tosi pitkäksi valaa ja ohimarssia odotellessa, mutta lopulta saatiin nekin suoritettua ja pääsimme vierailemaan tuvissa. Silzun tupa vaikutti siistiltä ja kivalta paikalta olla. Olenkin yhden hänen tupalaisistaan tavannutkin jo aiemmin heittäessäni häntä bussiin lomiltapaluulla.
Vieraille tarjottiin ruoaksi hernekeittoa, suffel-patukoita, pillimehua ja näkkäriä. Osaltani ruokailu jäi vähäiseksi, sillä mehua en juo, vihaan näkkäriä (söin silti pari), enkä syö hernekeittoa, jossa on lihaa. Kuka edes laittaa lihaa ja hernettä sekaisin? Idgi. Onneksi pääsin matkalla Burger Kingiin ja sain ihanaa kasvispurilaista! Nyt olisi kuitenkin viimeinen aika nauttia näistä muutamasta yhteisestä tunnista poikaystävän kanssa, ennen kuin heitän ja hänet ja yllämainitun kaverinsa taas bussille ja sanon viikoksi heipat.

8 kommenttia:

 1. Hei saako kysyä miten menee bulimiasta parantumisen kanssa? :) Ollaan saman tällaista ikäisiä ja itsellä menossa ties mones vuosi parantumista ja tuntuu etten pääse enää tietyn rajan yli, mieliteot ei jätä rauhaan vaikka yritän kaikkeni syödä säännöllisesti jne.. jotenkin vain alkaa masentaa tää ettei paraneminen etene..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PARANTUNUT OLEN. Mielestäni. Ei ole tullut aikoihin takapakkia, oon koko ajan menossa parempaan päin. :) Olin jumissa kans pitkään mut sit päätin, että nyt riitti ja lopetin seinään.

   Poista
 2. Santis is a very nice place! ;DDD

  VastaaPoista
 3. OMG! mikä peppukuva instas <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Moi! Pystytkö kertomaan mitä filtteriä käytät nykysissä ig-kuvissa? :) ne valkoiset "pisteet".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, oisko C3 VSCO camissa? Valoa lisään Afterlightilla ja tomuefektit sieltä myös. Keltasuutta kyseisen värin highlightilla. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta <3 oot paras!

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡