.

banneri

2017/08/22

happy not home

Viimepäivät ovat tarjonneet mulle paljon. Vaikka onkin ollut sitä ikävää tekemistä, kuten muuttokamojen raahaaminen, olen saanut pidettyä mielen korkealla. Elämänasenteeseeni nykyisin kuuluu positiivisuus ja rento tapa ottaa asiat vastaan. Kaikesta löytyy jotain hyvää, kun vain osaa etsiä. En kuuna päivänä uskonut selviäväni kaikesta tästä, mitä parhaillaan teen. Mulla on koko ajan jotain hommaa, sähköpostia, sopimusten tekoa ja purkua, siivoamista, järjestelyä ja matkustamista. Lisäksi hoidan oman blogini ja tube-kanavani ohella kahta muuta tubekanavaa ja yhtä sivustoa. Sitä se bisnesnaisen elämä on. Nautin kuitenkin pienestä kiireestä, kunhan joukossa on jotain mieleistäkin tehtävää. Muutosta ajattelen hyväksi puoleksi sen, että saan taas heittää oikein urakalla vaatteita ja tavaraa kosmetiikasta sisustukseen pois, ja ostaa joskus tilalle uutta ja parempaa.
Tavaroiden poislaittoon liittyen kyselin snapchatissa mielipiteitä ja kirppis kuulosti monelle hyvältä vaihtoehdolta. Katsotaan nyt, mitä kaikkea saan eriteltyä vaatekasseistani.

ParvekeParvekeParvekeParvekeParveke

6 kommenttia:

 1. Hei, isot tsempit sulle tän kaiken keskellä. Muista että oot mahtava ihminen ❤️ Vieläkö Jedi huutaa yksin jäädessään, kun yhdessä videossa huuti ainakin kun jäi yksin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ei enää huuda ollenkaan :--)

   Poista
 2. En ymmärrä sua, mutta haluaisin yrittää ymmärtää, jotta voisin edes hieman Miten pystyt rikkomaan ihmisiä ilman, että susta tuntuu pahalta. Päin vastoin, rikot jonkun mukamas "rakkaan" ja päivität sosiaaliseen mediaan miten hyvä fiilis sulla on. Tai sit vaan valehtelet kaikille sosiaalisessa mediassa ja oikeasti sä oot ihan vitun paskana ja haluut, että muut tuntis samalla tavalla. Teorioita on monia, mutta en voi tietää mitä päässäsi liikkuu. Siksi toivonkin kovasti, että vastaisit seuraavaan kysymykseeni: Miten voit satuttaa ihmistä/ihmisiä sinun masennuksesi jälkeen, tietäen varmaan varsin hyvin kuinka pahalta se tuntuu kun joku läheinen "hylkää"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketään en tahdo tahallani satuttaa. Toisinaan ihmisiä kuitenkin sattuu. On totta, että mulla menee yleisesti ottaen hyvin, mutta on niitäkin hetkiä, kun itken suruani eron suhteen. Miksi mun pitäisi päivittää someen niitä itkuhetkiä, kun tavoitteenani on jakaa iloista mieltä kaikille? :)

   Poista
 3. Erositteko? :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡