.

TENZBA

2017/08/01

box braids

Sain hienon idean vietettyäni pari yötä Pinjan mökillä. Hänen ystävällään oli letitetty pastellivärisiä kuituja päähän, ja toisella kaverilla oli ollut punaiset vastaavat letit. Jo jonkin aikaa näistä pikkuleteistä haaveilleena, ja hintaa kipristellessä, päädyin yrittämään itse. Tykkäänhän leikellä, värjäillä ja letittää hiuksia, joten miksen samantien lisäisi box braidingia listalle? Moni on kertonut tehneensä lettejä 8 tunnista aina 30 tuntiin, joten hirvitti kyllä hieman ryhtyä moiseen urakkaan. Tuntien itsekurini, keskityn piirustukseenkin vain sen puolisen tuntia, kunnes työ irtisanoo itsensä. Pistin musiikin päälle ja aloin pohtia, kuinka aloittaa letit.

Katsoin youtubesta videotutoriaalinpätkän siitä, kuinka tekohius kiinnitetään omaan tukkaan. En ymmärtänyt ohjeistuksesta mitään. Niinpä improvisoin ja keksin ilmeisesti jotain. Lisähiukset leikkasin vanhoista klipsipidennyksistäni, kun punainen tukka on mun osalta jo historiaa. Mulla oli kaksi paketti muistaakseni 60cm eri punaisen sävyjä, ja nuo tukkapalat toimivat mainiosti tähän tarkoitukseen. Istahdin sohvalle hiusten, ponnarien, peilin, kamman ja saksien kanssa ja ryhdyin tuumasta toimeen. Ensimmäisen kaksi tuntia vierähtivät nopeasti. Sitten alkoi sormissa tuntua. Jedikin halusi ulos, ja otin pienen tauon. Homma jatkui taas ja nyt pääsin jo koko päälaen viimeistelyyn. Yöllä kahdelta olin vihdoin valmis. Päätin, että pakkohan tämä on tänään hoitaa pois alta, tai en jaksa enää huomenna tehdä mitään. Niinpä loput tuosta ihanasta 12 tunnin (liioittelematta, 12 fakin tuntia) työmaasta oli saatu päätökseen. Oon todella tyytyväinen itseeni ja tulokseen! Niskasiili helpotti huomattavasti työn määrässä, mutten silti lähtisi varmaan enää koskaan uudestaan tähän yksinäni. :D Mitäs mieltä olette? Ja tein siis letit Blockfestejä (3vk päästä heh) ajatellen.

LetitLetitLetitLetitLetit

12 kommenttia:

 1. Siis etkö pese hiuksia 3vk?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesen pesen, varovasti vaan ja hieman eritavalla ku normaalisti :D

   Poista
 2. UPEAT❤❤

  VastaaPoista
 3. Ihanat!❤

  VastaaPoista
 4. Hei, et varmaan tiennyt mutta on rasistia käyttää mustien hiustyylejä jos olet valkoinen.. http://everydayfeminism.com/2015/07/white-people-black-hairstyles/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi helvetti valita lisää. Pidän vaikka kultasta dollari-merkkiä ja lökötän farkkuja jos haluan.

   Poista
  2. Mun mielestä yllä oli ihan asiallinen kommentti lähteineen. Ei siitä tarvii suuttua

   Poista
  3. Aika lapsellista käytöstä. Luulisi aikuisen osata olevan asiallisempi.

   Poista
 5. Saako mustat käyttää valkoisten hiustyylejä?? Miksi tästäkin asiasta piti vääntää rasistijuttu. Ihan naurettavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni kukin saa tehdä hiuksilleen, mitä huvittaa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :3