.

TENZBA

2017/07/22

aktiivisempi päivä aikoihin

I'm feeling better! Edelleen olen sen verran kipeä, että yskittäessä lähes kuolen, näin liioiteltuna. Sain kuitenkin käytyä Jedin kanssa jo pidempään ulkona ja tiskattua kaiken. Tiskaaminen oikeastaan on aika rauhoittavaa puuhaa, kun vain on oikeassa mielentilassa. Mukavasti myös Silzu on auttamassa kotihommissa, samanlaisessa yskässä kuin minä ja äitini. Jedi päätti yöllä syödä jotain epäsopivaa ja oksentaa sen sohvallemme, joten koko aamu meni siivoillessa sitä. Onneksi äidillä meille tarjottiin kahvia ja raparperipiirakkaa.

Tahtoisin nyt ylimääräistä rahaa, jotta voisin sisustaa kotia ja parvekettamme, tahtoisin parantua tästä kummallisesta ja piinaavasta flunssasta, ja haluaisin myös pelata simssiä vanhalla koneellani. Onneksi ainakin jälkimmäinen onnistuu, sillä rakkaani korjasi tänään kuumaliimalla rikkinäiset (Jedin puremat) virtapiuhamme ja koneen saa taas päälle, JEE!

ParvekeParvekeParvekeParvekeParvekeParveke

POSTAUKSEN ASU
saatu ihanalta naapurilta
täyden vaatekassin kera

2 kommenttia:

  1. Teaaaa:)! Muistan ne sun pitkät 60 cm ruskeat pidennykset parin vuoden takaa. Ne oli ihan älyttömän ihanat, oliko ne sun mielestä hyvät? Piditkö niitä paljonkin? Ja mistä ne oli? t. hiustenpidennyksiä miettivä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvät, rapunzelista tilasin. Mut myös ihan Aliexpressistä saa 8 eurolla samanlaiset. :D Mulla on ne kai edelleen.

      Poista

Kiitos kommentista! :3