.

banneri

2017/07/04

aamuja

Näin se aika vierähtää. Sunnuntaina juhlistettiin vuosipäivää ja maanantaina piti mies luovuttaa valtiolle. Poikaystäväni lähti eilen armeijaan alustavasti (ja toivottavastikin) vuodeksi. Tässä on nyt vähän kaikenlaista ajateltavaa ja tehtävää, kun on 365 päivää pääasiassa yksin koiran kanssa. Päivittelen tänne kyllä fiiliksiä, no worries! En ainakaan tätä ensimmäistä inttileski-viikkoa ehdi viettää surren ja ikävöiden, kun on menoa parin ihmisen edestä. Tänään lähdetään Turkuun ja sieltä Ahvenanmaalle myöhemmin. Kun palaan tuosta reissusta, suuntaan heti Baltiaan perheen kera ajelemaan.

InttiInttiInttiInttiInttiIntti
Jedi ei halua, että Silzu lähtee.
InttiIntti

Uskoisin pärjääväni vuoden yksikseni hyvin. Oon parantumassa syömishäiriöstä kokonaan, ja kaikki on ookoo, kunhan masennus ei iske takaisin. En jaksaisi enää uutta päihdekierrettä... Tässä pitää pysyä vahvana ja keskittyä positiivisiin asioihin. Oon todella motivoitunut saamaan elämäni hallintaan, joten eiköhän se tästä pikkuhiljaa lähde käyntiin.

2 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä arkeen Tea ! Muistat pitää itsesi vaan liikkeessä sulle tärkeiden asioiden parissa, unohtamatta tietenkään lepoa. Tottakai niitä romahduksia saattaa tulla, ja varmasti tuleekin, mutta kyllä sä pääset niistä yli. :-) ja hei btw, rakastan sun blogia, mä niin tykkään kun on paljon hyvälaatuisia kuvia sekä ytimekkäästi kirjoitettuja tekstejä ! Jatka samaan malliin !

  ♥ Halauksin, Susku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ♡ Ihana kommentti, yritän muistaa kiireen keskellä myös levätä, koska se multa jää helposti väliin. On ihan parasta kuulla myös kehuja mun blogista, ku panostan siihen ehkä eniten mun mistään somesta. Love you 🌸

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡