.

banneri

2017/06/16

päiväretki

Keskiviikkona päätimme perheen kesken tehdä päiväretken Mian kanssa Suomenlinnaan. Minä olen meistä ahkerimmin siellä käynyt niin hyvin kuin Pokémon Go:n vuoksi. Jälleen tietenkin pidin pelin auki koko reissun ajan, mutta enimmäkseen jutskailin Mian kanssa ja tiirailin maisemia. Jedi kulki paikoin nätisti mukana, mutta tietenkin osa linnuista pisti sen vietit päälle ja sitten juostiin. Tällä kertaa saarilla oli paljon vähemmän porukkaa, joskin silti kiitettävä määrä. Helsingissä ja Espoossa oli todella tuulista ja viileää, mutta sisäpuolella Suomenlinnaa paahtoi oikein kunnolla, enkä katunut housuvalintaani kertaakaan. Muiden tuskaillessa farkuissa ja huppareissa, minä vetelin iloisesti t-paidalla ja shortseilla. Sain oikein polvisukatkin laskea nilkkoihin, kun hiki meinasi tulla.

MatkaMatkaMatka
Kuvassa Mia mun vanha paita päällä.
Matka

Söimme pääsaarikompleksin kaukaisimmassa päädyssä erittäin hyvää ruokaa. Mulla ja Mialla oli korissa ranskalaisia ja friteerattu kalapala, Ollilla suuri burgeri 200 gramman pihvillä ja äidillä pizza. Jedi söi vieressä maassa omia herkkujaan ja tutkaili innokkaasti lokkeja, ihmisiä ja muita eläinkunnan olentoja.

MatkaMatkaMatka
Olli halusi tutkia luolastot ja me muut seurasimme perässä.
MatkaMatkaMatkaSe "upea" yllämainittu housuvalintani.MatkaMatkaMatkaMatkaMatkaMatka

Jedi päätti suorittaa pari pulahdusta meressä ja lammessa, tuoda elävän linnunpoikasen suussaan ja riehua toisen koiran kanssa. Säikähdin ihan hirveästi, kun Jedi nousi kivikosta valkoposkihanhen untuvikko suussaan ja kiljuin Mian kanssa yhteen ääneen. Lopulta sain järkeni takaisin, avasin koiran leuat ja päästin tivun menemään. Olli joutui avittamaan sen vielä veteen asti, ja sitten se löysikin perheensä. Sen ja meidän onneksi Jedi piteli lintua hellästi, eikä todennäköisesti päässyt vahingoittamaan sitä. Huhhuh, mikä reissu.

6 kommenttia:

 1. Kääk millä oot muokannu ne sisärajat (valkoset) sun uusimpiin ig kuviin? ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovellus oli muistaakseni Studio Design :)

   Poista
 2. Ääää Jedi on niin ihana :3 pieni kateus iskee aina kun se pilkistää jostain, kamala koirakuume itsellä ollut jo pitkään D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee nii on! :D Ehkä se kuume jollain tapaa helpottaa joskus suuntaan tai toiseen.

   Poista
 3. Hei ihana blogi sulla! Ps millä muokkaa sun kuvii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Muokkaan VSCO Camilla ja Pixlr Expressillä.

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡