.

Banneri

2017/05/16

arkea

Istun Silzun vieressä sohvalla telkkari auki. Tällä hetkellä sieltä tulee 60 päivää kiven sisässä. Olemme katsoneet yhdessä sarjaa alkujaksoista asti ja nyt ohjelma lähenee loppuaan. Suosittelen kaikkia teitä katsomaan kyseisen reality-ohjelman, sillä se on erittäin mielenkiintoinen ja muuttaa varmasti ajatusmaailmaasi edes himpun verran. Jedi nukkuu lattialla ähkynä suuresta illallisestaan, minä juon Pepsi maxia ja yritän samanaikaisesti blogata.

Viime päivät ovat menneet samalla kaavalla, kuin aiemmatkin: ruokaa, lenkittämään koira, netflix, normaali tv-ohjelma, ruokaa, lenkittämään koira jne. kunnes Silzu tulee töistä kotiin. Kirjoitin itseasiassa esittelyn itsestäni facebookin Naistenhuone-ryhmän postaukseen, jossa etsittiin kavereita ihmisille. Haluaisin kirjoittaa pitkän postauksen mielipiteistäni kaverisuhteita kohtaan. Tällä hetkellä niin sanotusti "etsin" uusia tuttavuuksia. Ehkä piakkoin palaan tuon aihepostauksen kanssa.

QueQueQue

2 kommenttia:

  1. tuliko sulla bulimiasta johtuvat oireet tavallaan vasta vähän myöhemmin? eli eka pitkä sairauskausi, sitten vähentämistä ja lopettamisen yrittämistä ja vasta sitten kunnon fyysiset oireet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin, että kyllä. Pitkään pahimman vaiheen jälkeen oli ongelmia esim. liikkumisen kanssa, hengityksen, vatsan toiminnan jne.

      Poista

Kiitos kommentista ! ♡