.

Banneri

2017/03/29

from my gallery

Katsahdetaanpas hetkisen verran taas puhelimeni saloihin, kun lisään viimeaikaisia kuvia blogiini. Selitän taas lyhyesti kuvien tilanteet ja lopussa on kuulumiset. :)

Phonepics
Silzun yllä upeat uudet pitkät kalsarit!
Phonepics
Aamukahvi kädessä BBC:n uutiset taustalla pyörien.
PhonepicsPhonepics
"Upea" editti piirustuksesta, jonka loin käteeni töissä asiakaspuutteessa. Tänään oli hiljainen lounasaika, joten siivoilujen lisäksi mulle jäi aikaa taiteilemiseen.
Phonepics
Heitin ystäväni Jeren tyttöystävineen lentokentälle aamulla, sillä he olivat lähdössä Teneriffalle. Vitsi että tekee mieli lähteä tästä heti samaan paikkaan, kotiini.
Phonepics
Aamuinen selfie töistä tältä päivältä. Meillä on kerrallaan yleensä kaksi ihmistä vuorossa, joten kuulokkeet kuuluvat jokapäiväiseen työasuuni.
PhonepicsPhonepics
Pieni välipalajogurtti müslillä, nami nami!
Phonepics
Superkaunis auringonlasku tältä illalta.

Mitä mulle tänään kuuluu? Olen ainakin tosi väsynyt. Herätyskello soi ennen puoli seitsemää, valmistauduin, ajoin Silzun töihin ja otin Jeren ja tyttöystävänsä kyytiin ja suuntasimme bensikselle. Kaikki ostivat aamukahvit, tankkasin auton ja hommasin reittiohjeet lentokentälle. Jäin istuskelemaan pokéstopille, kun pariskunta tsekkasi itsensä sisään ja droppasi matkalaukut lähtöselvityksessä. Ehdin töihin vajaan tunnin etuajassa, vaikka jumituinkin keskustan läpiajoon noin 40 minuutiksi. Eksyin myös tänään kahdesti autoillessa. Suuntavaisto on edelleen nolla, kiitos kysymästä. Nyt on kuitenkin kivasti taas uusia poksuja dexissä, kahvia kehossa, univaje tallessa, blogin aktiivisuus hukassa, koulujutut huonossa vaiheessa ja työt sekoittamassa päätä kaiken muun lisäksi. Silti menee ihan hyvin. Palaillaan taas huomenna, jos ehdin kirjoittaa teille. :)

4 kommenttia:

 1. Madonna! ;D

  VastaaPoista
 2. Mistä saa tollasii karhu kalsarei??? Sikasiistit ja oot kaunis nois kalsareis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhun nettisivuilta, https://karhu.mycashflow.fi

   Poista
  2. Ja kiitokset :--)

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡