.

Banneri

2017/02/27

bitch, i'm fabulous

...NOT. On kuitenkin hyvä muistuttaa itseään siitä, kuinka mahtava ja ainutlaatuinen on. Aina ei mustakaan tunnu siltä, että mun edes pitäisi yrittää arvostaa itseäni tällaisena, tai oikeastaan millaisena muunakaan. Usein tuntuu, että olen ruma, käyttäytymiseni on epämiellyttävää, tapani typeriä ja suhtautumiseni kaikkeen on muiden silmiin vähintäänkin rasittavaa. Kroppakaan ei kerää kehuja, minkä huomaa ainaisesta nyrpeästä olemuksesta. Sitten jossain kohtaa huomaankin, että oho, mulla oli vain huono päivä. Aurinko paistaa, ilma on lämmin, kahvi on valmiiksi keitettynä puhtaista pyykeistä puhumattakaan, ja peilissä hehkuu tyttö, minä. Se on ihan omasta asenteesta kiinni, millaisena näkee itsensä. Että onko ruma ja lihava vaiko rakastettavan pehmeä ja särmikäs. Anna itsellesi vähän armoa, nappaa mäkin autokaistalta pirtelö käteen ja nauti päivästä! :)

PinknkPinknkPinknk

4 kommenttia:

 1. Jep tää on niin totta! Ps aina ku pyörin helsingissä nii katon super tarkkaa jos näkisin sut siel, mut ei oo viel onnistanu. :( keskiviikkona tulee mulla uusi reissu sinne!

  VastaaPoista
 2. Upea teksti, täynnä viisaita ajatuksia! Välillä hirvittää ajatella, kuinka vaikeaa itseään on rakastaa, vaikka sen pitäisi olla melkeinpä itsestään selvää. Mutta onneksi sitäkin voi opetella. Hienoa, että olet tainnut itse päästä siihen ajatukseen kiinni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jos pitää kerran elää koko elämänsä itsenään ja siinä kehossa, miksi sitä vihaisi kymmeniä vuosia?

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡