.

banner

2016/06/30

aamupotutus

Aamulla lähdin Ollin mukaan viemään hänen kevariaan korjaamolle, tai huoltoon, en ole ihan varma. Ajoin sitten autolla hänet takaisin kotiin ja jatkoin ikuista siivousurakkaani. Pääsin nukkumaan vasta aika myöhään, ja koska herätys oli kovin aikaisin, nukuin tooosi vähän ja nyt väsyttäisi järkyttävästi, ellen olisi juonut aiemmin megaforcea, hehe. Veli opettaa mut jonneilemaan.

AutoileenAutoileenAutoileenAutoileenAutoileenAutoileen

Kesken matkaa alkoi sataa, mikä haittasi kuitenkin vain edellä ajavaa veljeäni. Itselläni oli mielessä ihan muut murheet, kun joku idiootti yritti rampin loppupäässä vaihtaa kaistaa kylkeeni ja spiidasin täysillä pois alta. Niinku katkoviiva on olemassa siinä ihan syystä. Tänään onkin tiedossa taas piitkä ajomatka, mistä kerron myöhemmin lisää.

2016/06/29

chiquelle haul

Julkaisin eilen youtubessa videon, jossa esittelen Chiquellen tuotteita. Mikäli et ole vielä nähnyt videoa, löytyy se tämän postauksen lopusta.

ChiquelleChiquelleChiquelleChiquelle

2016/06/27

tulevia videoita

Piiitkästä aikaa kuvasin videon! Aiheena on haul, sen voin paljastaa jo nyt. En lupaa vielä julkaisuajankohtaa, mutta pian on tulossa. Tietämättömille kerron, että haul tarkoittaa sitä, kun esittelen tietyn liikkeen/liikkeiden tuotteita, jotka olen itselleni lähiaikoina haalinut. Oli jotenkin kiva taas meikata naama priimaan kuntoon kaiken loma-mökkeily-laiskottelun jälkeen. En kuitenkaan jaksaisi joka päivä laittaa full face -maskeerausta.

Video haulVideo haulVideo haulVideo haulVideo haul

Huomisesta tulee niin jännä, että kuvaan koko päivän videolle. Silzu lähtee mun kanssa seikkailemaan keskustaan, mutta enempää en vielä kerrokaan. Jäätte siis odottamaan toivon mukaan pienessä jännityksessä. ;-)

2016/06/26

haukihuntissa

Nyt on kalastettu kunnolla. Toissapäivänä ja eilen käytiin Silzun kanssa soutelemassa kaislikkoja läpi siinä toivossa, että pyydystäisimme hauen - mielellään kookkaan sellaisen. Ekana kalapäivänä meiltä pääsi karkuun kala pariin otteeseen, kunnes nappasimme pikkuisen poikasen. Päästimme kuitenkin sen takaisin veteen.

FisustusFisustusFisustusFisustusFisustusFisustusFisustusFisustus

Eilen kala kuitenkin nappasi kunnolla. Silzu pyydysti kaksi keskikokoista haukea, jotka minä nostin kauhuissani vedestä. :-D Ei me syöty niitä, kun maistuisivat kuulemma pahalta. Tänään taas nähtiin matalikossa lähes 70-senttinen uiskentelija, joka valitettavasti karkasi nenämme alta. Kohta koittaakin lähtö kotia kohti ja paluu kaupunkilaiselämään.

2016/06/25

juhannus 2016

Juhannuspostaukseni on aavistuksen tavallisesta poikkeava. Ennen kuin edes aloitan, haluan toivottaa myöhässä kaikille lukijoilleni hyvää ja onnistunutta Juhannusta. Toivottavasti teillä on ollut hauskaa, eikä kukaan ryypännyt itseään hukkumiskuntoon. Meilläpäin meininki oli tosi leppoisaa ja ainoa nautittu alkoholi oli lasi kuoharia kokon edustalla. Tänä vuonna taisi olla elämäni ensimmäinen kokkoilta ilman isääni. Ei sillä, että hänelle olisi käynyt mitään, on ihan kunnossa, mutta vanhempien eron myötä juhlapyhät on vaan vähän toisenlaisia. Viime kesällä jäin iskän kanssa kaupunkiin.

Nyt kirjoituksen poikkeusjärjestelyihin! Pyysin Silzua kirjoittamaan jotain hänen kokemastaan jussista. Halusin avata blogiini vaihteeksi toisen ihmisen ajatusmaailmaa, ja samalla nähdä, minkä hän koki päivässä mieluisaksi. Niinpä Silzu saneli mulle, mitä näppäilen tekstikenttään. Kirjoitus on lainausmerkeissä alempana.

JuhannusJuhannusJuhannus

"Eilen oli kivaa. Kokon kasaaminen oli vähän erilaista kuin yleensä, ja me alotettiin aika myöhään. Siitä tuli kuitenkin ihan hyvä kokko. Oli tosi rauhallinen juhannus verrattuna aikaisempiin. Me paistettiin siinä samalla makkaraa ja lihapullia. Myös naapureilla oli kokko, iso sellanen.

Eilen kalastettiin ja sain pienen hauen, joka karkasi rannassa."

- Haluutsä sanoo vielä jotain kakusta?
"Joo! Kakku oli hyvää, kahvin kera!!"

Juhannus
Olli ja jussimakkara

Juhannus
Enoni poseeraamassa kameralleni

JuhannusJuhannusJuhannusJuhannusJuhannus

Muun mökkiväen paistellessa kokossa makkaroita ja muita lihatuotteita, minä grillasin kasviskevätkääryleitä. Niistä tuli tosi hyviä, joten voin ehdottomasti suositella kyseistä ruoanvalmistusmuotoa (lämmitysmuotoa oikeastaan) teille, niin kasvis- kuin lihansyöjille. Kääryleiden kuorista tulee hieman mustuneina ihan lettujen makuisia! :p

JuhannusJuhannus
Mummikin pääsi kuvaan.

Juhannus
Juhannuskakku, jonka mummini leipoi.

JuhannusJuhannus

2016/06/24

menossa venäjälle vahingossa

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin/jouduin eilen ajamaan mökille ilman vanhempia. Yleensä äiti tai isi on istunut vieressä neuvomassa reittiä ja vahtimassa ajosuoritusta (opetuslupa). Nyt kuitenkin otin Silzun kyytiin ja asetin navigaattorin näyttämään tietä. Tuttujen kylttien tullessa näkyviin tienvarteen sammutin navin ja luotin kyltteihin. Pian kuitenkin liikennemerkit alkoivat näyttää oudoilta, mutta luulin maisemanmuutoksen johtuvan vain kuluneen vuoden aikana tehdyistä uudistuksista. Lopulta Silzu kuitenkin käski mua pysähtymään, että tarkistettaisiin ollaanko edes lähellä etelä-Savoa. No ylläripylläri pysähdyttiin rajamarketille. Eli Venäjän rajalle. Oltiin lievästi sanottuna ajettu sivuun reitiltä. Ei kai siinä, mukava kiertolenkki. Kun oltiin saatu naurut naurettua, otettiin suunta savoon päin ja pysähdyttiin, kun nähtiin jotakin kiinnostavaa metsässä.

Matkalla

Kyseessä ei ollut pelkästään maassa kasvavat metsämansikat, vaan sotamuseo. Silzu huomasi tankin metsässä, joten pysähdyttiin ihmettelemään, missä oltiin ja miksi ja mitä. Mansikat oli tietty plussaa! :p

MatkallaMatkallaMatkallaMatkallaMatkallaMatkallaMatkalla

2016/06/22

tokan päivän kuvaukset

Kuvapläjäysvaroitus! Kello lähenee neljää ja kohta tanssijat päästetään kuvauksista kotiin. Seuraan tällä hetkellä viimeistä artistien ja tanssijoiden yhteistä otosta katsomosta läppäri sylissäni, obviously. Nämä kaksi kuvauspäivää on olleet osin raskaita mutta myös todella palkitsevia. Oon tavannut mahtavia ihmisiä, oppinut uutta, täyttänyt muistikortteja, syönyt hyvää ruokaa, juonut liikaa limsaa, nauranut, juossut kamera kaulassa paikasta toiseen, silittänyt aasia ja pitänyt yleisesti ottaen hauskaa.

Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2
Ihan pakollinen yhteiskuva, koska kyllä.

Kuvaukset 2Kuvaukset 2
Editoin Sido Aasi Tolppaan -sinkulle kannen, jonka voit nähdä tästä. Ihan epävirallinen on.

Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2
Lavanrakennusta

Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2

Mulle ja Evelle annettiin tehtäväksi koristella läpinäkyvät kitara, basso ja rummut led-valoilla. Tehtiin meidän mielestä parhaat koristeet laittamalla esimerkiksi kitaraan vaakaraidalliset valot. Myöhemmin Eve sai liimailla artistien takkeihin paljettikuosia ja minä kävin kuvaamassa "haastattelu"pätkät poikien kanssa läheisessä puistossa. Aasi oli koko ajan mukana meiningissä, jokseenkin hermostuneen oloisena tosin. Se jopa näykkäsi mua käsivarresta! :D

Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2Kuvaukset 2