.

banner

2016/05/29

prätkäajelulla

KevariKevari
Ei fiksua hyppiä mahdollisesti murtuneella jalalla.

Mulla on ollut oikein kivaa tänään. Iskä ehdotti, että pestäisiin moottoripyörä ja käytäisiin lounaalla kiinalaisessa ravintolassa. Suostuin tietenkin ja hyppäsin hänen kyytiinsä Ollin ajaessa vierellä kevarillaan. Pysähdys Shellillä oli huomattavasti mun luuloja pidempi, joten päätin veljeni kanssa pitää pienen kuvaussession. Kuvasin häntä pyöränsä kanssa ja sitten olikin mun vuoro häröillä saman vempeleen ympärillä. Mun mielestä kuvista tuli tosi kivoja, vaikkei kyseessä ollutkaan järjestelmäkamera, vaan pienempi android-pokkari. Laatuhan siinä on huima, mutta käsituntuma ei ole mulle entuudestaan kovin tuttu.

KevariKevariKevariKevariKevariKevariKevari

Pyörähdettiin pienellä lenkillä ruoan jälkeen ja huomasin moottoripyöräpelkoni lieventyneen. Kun tajusin, ettei prätkä kaadu jyrkissäkään mutkissa, eikä tuuli kaada meitä joka suoralla, rauhotuin huomattavasti. Pystyin ensi kertaa nauttimaan koko matkasta!

kuulumisia

Hyvää sunnuntaita! Mulla tämä päivä alkoi jo aamuyöllä, kun puistovierailu venähti aamu kolmeen asti kestäneellä ajelulla. Kävin eilen illalla skeittaamassa (rullaamassa) Silzun kanssa skeittiparkissa, minkä jälkeen lähdettiin pienelle ajelulle ja jäätelön hakureissuun. Käytiin vielä moikkaamassa paria frendiä ennen kuin droppasin poitsun kotiin ja ajoin itse nukkumaan iskälle. Oon viime öinä saanut nukuttua tosi hyvin, koska päivisin olen ollut poikkeuksellisen aktiivinen, enkä vain löhöillyt sohvalla kotona. Silzun siskokin on pyörinyt jonkun verran meidän kanssa ja hänet näettekin tämän postauksen kuvissa. :)

SilverSilverSilverSilver

2016/05/28

katastrofimiitti

Aloin kirjoittamaan postausta nimellä "miitti", kunnes pohdin tarkemmin eilisen tapahtumia ja päädyin nykyiseen pidennettyyn ja täsmennettyyn versioon. Voin avata aihetta hieman. Ystäväni Iina, jolla oon ollut useasti yötä ja jonka kanssa ollaan seikkailtu rannalla ja piknikeillä, järjesti tapaamisen nettituttujen kesken. Meillä oli ryhmächat, johon kuului kolmisenkymmentä nuorta naista kymmenen vuoden ikähaarukalla. Suurin osa tyypeistä tiesi toisensa instagramista tai muualta somen ihmeellisestä maailmasta, mutta mulle melkein kaikki olivat uusia kasvoja. Päräytin skootterillani pirteänä paikalle joskus kuuden aikaan. Tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja, syötävää ja juotavaa joka makuun. Toin meille kajarit, jotta voitaisiin kuunnella musiikkia ja vaihdella kuulumisia hyvässä hengessä. Tein Silzulla voikukista seppeleen, jota pidinkin koko illan päässä.

MiittiMiittiMiittiMiitti

Kaikki alkoi lupaavasti ja porukka vaikutti tosi kivalta. Oon edelleen samaa mieltä, että ihmiset oli kivoja, mutta joillakin oli ilmeisesti jonkin sortin itsehillintäongelmaa, ja tunnelma vähän ailahteli ambulanssin saapuessa pihaan. Henkilöt -2. Osa lähtikin jo aiemmin kotiin ja minä poukkoilin kipeän nilkkani kanssa ympäriinsä katselemassa voivatko kaikki hyvin ja onko heillä hauskaa. Pian kuitenkin ilmeni uusia ongelmia, ja henkilövähennys oli jälleen -1. Olin ihan hämilläni, ja olen edelleen, mikseivät henkilöt, keillä ei ole ollut hyvä päivä, tajua ottaa rauhallisesti, vaan riskeeraavat kaikkien hauskanpidon. Noh, suuremmilta vahingoilta säästyttiin onneksi.

MiittiMiittiMiitti
Heedu ja meitsi

Aika vierähtikin nopeesti siinä muiden asioita hoitaessa, ja koska kello oli jo aika paljon, lähdin Heidin mukana heille yöksi, kun en enää jaksanut ajaa kotiin. Aamulla meillä kahdella ainakin fiilis oli hyvä, sain kyydin juna-asemalle, hain skootterini ja ajelin kotiin tukkapesulle. Haluaisin tän postauksen lopuksi muistuttaa kaikkia, että huonolla fiiliksellä ei kannata saa mennä radalle, eikä nälkäisenä voi olla iloisella päällä. Pitäkää huoli itsestänne, ootte kaikki ihania! <3

2016/05/27

rantapäivä

Muutama päivä sitten olin kavereiden kanssa rannalla ottamassa kesän ensimmäiset kunnon brunat. Tosinsanoen minä poltin selkäni pahasti ja kaverit ruskettuivat. Kävin myös heittämässä talviturkin yllättävän lämpimässä vedessä ja otin perinteisten rantabissejen sijaan pari vesipulloa mukaan. Kivenlahden rannalta minä ja Heidi ajettiin Omenaan syömään, ostamaan ruokatarvikkeita ja sitten päädyinkin kotiin siivoilemaan. Äiti oli Ruotsissa työmatkalla, mikä innosti mua kunnostamaan kämpän hänen paluuseensa mennessä. Onnistuin melkein.

ViimepäivätViimepäivätViimepäivätViimepäivät

2016/05/14

ei niin ehjät pöksyt

Mun pitikin lisätä näitä kuvia teille muutama päivä sitten, mutten oikein saanut aikaiseksi. Tässä niitä kuitenkin tulee! Mulla on takana pari viikkoa pohtimista ja omaa aikaa, minkä takia en ole kirjoitellut tai kuvannut videoita. Nyt kuitenkin pääsen jatkamaan tavallista linjaa.

Iskän kanssa käytiin rannalla kuvailemassa mun asu (ennen kuin farkkuni repesivät kokonaan käyttökelvottomiksi) ja ajeltiin ympäriinsä musiikin säestämänä. Kesä on tulossa, nuput puhkeaa kukkaan ja luonto kaunistuu. :-)

MerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneitoMerenneito

2016/05/08

loman tarpeessa

Jälleen on yksi viikko takana. Tarkemmin ottaen olemme ohittaneet enemmän tai vähemmän onnistuneesti tämän vuoden 18. viikon. 34 viikon kuluttua vaihdamme taas jääkaapin oveen uuden kalenterin.

Mitä vanhemmaksi tulet, sitä nopeammin aika kuluu. Näin kuuluu yleinen sanonta. Voin vain miettiä, miten isovanhempani kokevat elämänsä, arkensa ja muistonsa, ja kuinka tulevaisuus ei enää hätkähdytä heitä yhtä paljoa kuin ennen. Tai mistä minä tietäisin? Puhun usein ajasta ja mietteistäni täällä blogissa, mutta vasta nyt uskallan myöntää pelkääväni tulevaisuutta. Lukekaa seuraava lause tarkkaan, koska sanon sen mahdollisesti vain kerran: pelkään tulevaa ja pakenen mennyttä. En liion ihastele nuorempaa itseäni, mutten myöskään odota innolla vanhempaakaan versioa. Tulen ehkä kirjoittamaan nettiin myöhemmin yksityiskohtaisempia asioita itsestäni, mutta toistaiseksi olemme hyvällä tasolla ulkokuoren ja sisällön suhteen.

Mun viimeviikko kului ravaten eri paikoissa, tavaten ystäviä (vanhojakin!!) ja vältellen aurinkoa. En pidä kuumuudesta, enkä auringosta, joten kesä ei todellakaan ole lempivuodenaikani. Enää muutama kuukausi ja mun rakkaus, syksy alkaa. Näin koulujen loppuessa monella on varmasti kiirettä projektien kanssa, ja vaikken itse enää koulua käykään, on mullakin kamala kiire. Toissapäivänä jouduin pitkästä aikaa kohtaamaan oman burn out -helvettini mutta tänään hoidan jo sähköposteja. Tuntuu, ettei koskaan ole pientä työmäärää, vaan kaikki jää joko tulematta tai tulee kerralla. Mikäli elämä päättää näyttää kauniin hymynsä mulle ensi viikolla, voin rentoutua ja yrittää nauttia kesästä. Ehkä otan kylpyläloman tai lähden vaikka ulkomaille.

AngryAngryAngryAngryAngryAngry

Ensi viikko on hieman haastava kuvaamisen kannalta, joten youtubeen tulee vain niukasti materiaalia. Koetan kuitenkin päivittää blogia aktiivisesti, että "kansalleni" on tarjolla jotain seurattavaa. Hyvää kesän alkua teille, ihanuudet! Kiitos, kun jaksatte lukea blogiani. :-) <3

2016/05/07

puistoretki

Salla ja kevätSalla ja kevät

Kiirettä on pitänyt. En ole ehtinyt lainkaan kirjoitella blogiin, kun päivät on buukattu täyteen iltaa myöten paria poikkeusta lukuunottamatta, ja öisin olen väsynyt. Heräsin tänä lauantaina jo ennen seitsemää valmistautumaan aamuiseen pyöräretkeen. Osallistuin Länsimetropyöräilyyn ja hirvittävällä kiireellä hiessä kiiruhdin suihkun kautta pitämään Meet & greetiä Verkkokauppa.comiin. Oli ihana tavata seuraajia ja tilaajia, ja nauttia muutaman muun tubettajan seurasta. Saimme kokeilla myös VR-virtuaalitodellisuuslaseja, ja mä kiljuin katsoessani kauhuvideoa. Siis ihan kamalaa, kun zombit tulee naamaan kiinni. Ahdistavaakin.

Salla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevät

Iltapäivän miitin jälkeen lähdin kotiin odottamaan Sallaa. Ystäväni tulikin Tampereelta täydelliseen aikaan mun elämään nähden. Napattiin auto alle ja ajeltiin meille tuntemattomalle seudulle limsan ja kajarien kanssa. Pistin sekaisen soittolistan päälle ja volumet täysille. Maisemissa ei ollut ketään, joten tanssiminen ja muu yleinen häröily kuuluivat vahvasti aktiviteetteihin. Jaksettiin olla about pari tuntia, kunnes ajettiin takaisin kotiin. Pistin oikein kunnolla elämän täysille, ja avasin ikkunat ja säädin stereot kovalle. Kädet ikkunoista ulkona me sitten ajeltiin ja nautittiin lämmöstä. Mulla oli raskas mutta ihana päivä! Kiitti rakkaani <3.

Salla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevätSalla ja kevät