.

banner

2016/03/28

pikku-aasit

Näin eilen pitkästä aikaa ihanaa ystävääni Kamillaa. Asetin isovanhemmilla vierailun ehdoksi myös kaverien tapaamisen. Nyt sain viettää aikaa nauraen sekä mummin, ukin ja enon että mun pikku-aasin kanssa. Kampsu ehdotti, että otettaisiin sillalla joitain kuvia, ja sattuikin sopivasti, että mulla oli kamera mukana. Näistä tuli oikein kivoja otoksia!

Silta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja Kamilla
Mun mielestä tässä Kamilla näyttää kuin suoraan katalogista otetulta. :D

Silta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja Kamilla
Aina ei fokus ole ihan kohdillaan. Kiva kuva tää on silti. Nette vasemmalla.

Silta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja KamillaSilta ja Kamilla

2016/03/25

talvipuutarha pt 1

En ole koskaan aiemmin käynyt Talvipuutarhassa. Aamulla äidin ehdottaessa vierailua sinne, olin heti messissä. Ensimmäinen asia, mikä tupsahti mieleeni, oli Pyhimyksen upea samanniminen biisi. Me syötiin pinaattikeitot lounaaksi ja sen jälkeen hypättiin autoon ja ajettiin Helsinkiin. Talvipuutarha sijaitsee aivan Olympiastadionin vieressä, joten sinne suunnistaminen ei ollut alkuunkaan vaikeaa. Ennen kuin päästiin edes sisään, olin jo moikannut yhtä tuttua.

Kukkia
KukkiaKukkiaKukkia
Tätä kuvaa varten seisoin paikoillani muutaman minuutin, jotta kaikki ihmiset olivat kaikonneet tieltä.

KukkiaKukkia

Puutarhassa oli jos jonkinlaista kasvia, joista en tainnut rehellisesti tunnistaa kuin muutaman. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, sillä mun nenä on aivan tukossa. Oon itseasiassa tosi kovassa flunssassa, mutta toistaiseksi säästynyt kuumeelta. Paikka oli ihan täynnä ihmisiä. Se onkin ainoa valittamisen aihe, jonka keksin. Halutessaan oli kuitenkin mahdollista jäädä ihailemaan lempikohteitaan, ettei kukaan nyt ihan tönimään tullut.

KukkiaKukkiaKukkia

Kuvia on niin paljon, ja haluan julkaista kaikki parhaat, joten saatte toisessa postauksessa loput otokset. Oletko sinä koskaan käynyt kiertelemässä paikassa?

2016/03/23

valmistin kodin äidille

Olenpas mä ahkera. Toivon, että äiti huomaa kotiin astuessaan imuroidun parketin, puhtaat astiat ja tyhjennetyn roskiksen. Oon yleensä todella laiska hoitamaan kotitöitä, mutta tällä kertaa päätin yllättää mamini, joka palaa omalta hiihtolomaltaan Ylläkseltä. Mun täytyy valvoa vielä jonkun aikaa, että saan napattua hänet kentältä kyytiin. Pyykkejä en sentään jaksanut alkaa väsäämään, kun häneltä tulee kuitenkin pestävien joukkoon aimo annos urheiluvaatteita.

SiivousSiivousSiivous
Lattia oikein kiiltää.

Vaikka olen 19-vuotias ja vaikka kuinka jankkaan kaipaavani yksityisyyttä ja omaa tilaa, on mulla vähän ikävä äitiä. Pärjään ulkomaailmassa omillani hyvin, mutta sitten täällä mun "huudeilla" fiilis on ihan toinen. Äiti ja minä ollaan valitettavasti usein sukset ristissä (hehheh, mikä hiihtolomaviittaus), mutta silti hän on se, joka tukee ja haluaa aina vain mun parasta. Tällä hetkellä hali sellaiselta auktoriteetilta sopisi enemmän kuin paremmin. I love my mommy!

oma kouluapulainen + video

Keskiviikko ja uusi päivä. Aamurutiinit sujuivat tavanomaisesti ja lounaalle tänään liittyi myös veljeni. Saman lukion käyneenä koen jotenkin helpommaksi avustaa häntä selviytymään siellä hyvillä arvosanoilla. Tällä kertaa avustus liittyi hankalaan matikan kurssiin, jonka minä aikoinani jätin kesken. Niin taisi tuo Ollikin nyt tehdä. Molemmat ollaan pitkän matikan lukijoita, mutta toivon, ettei Olli lähde mun kirjoituslinjalle, eli vaihda lyhyeen juuri ylppäreiksi.

CanonCanonCanon

Sain paljon kysymyksiä tän asukokonaisuuden paidasta, ja mistä se on hankittu. Ostin sen yli vuosi sitten (ehkä kaksi-kolmekin) H&M:stä. Se on tosi löysä crop top ja näyttää kivalta hameen kanssa. Alla on eiliseltä my day, kurkkikaas ihmeessä!

2016/03/22

mikä on pääsiäinen?

Halusin toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä, kunnes tajusin, etten edes tiedä, milloin on pääsiäinen. Tiedän vaan, että kauppojen hyllyt on pullollaan suklaamunia ja muuta pääsiäiskrääsää. Viime sunnuntai tosin taisi olla palmusunnuntai. Meidän ovella kävi yksi virpoja, mutta hyppäsin pöydän taakse piiloon, koska säikähdin, eikä mulla ollut tarjota kumminkaan mitään. En oikeen edes hiffaa pääsiäistä. Ateisteilla ja muilla ei-kristityillä on lomaa, random-lapset koputtelee oviin karkin ja joissain tapauksissa rahan - kyllä, luit oikein - toivossa naamioituneina. Eivätkä he suinkaan aina ole noitia tai pupuja. Jotkut ilmeisesti sekoittavat pääsiäisen ja halloweenin. Muistelen itse lopettaneeni virpomisen sen jälkeen, kun teepannuuni sujahti Jeesus-CD ja mandariini. En koskaan tainnut tutkia sen sisältöä.

CanonCanonCanon

Aloitin aamun katselemalla sivusta, kun iskä pesi ikkunoita. Kun auringonvalo pääsi estotta sisään, keitimme kahvia ja joimme kupposet kuumaa parvekkeella helteessä. Heti, kun aurinko meni pilveen, asteet laskivat lähes nollaan. Kun aurinko taas paistoi, Tea paistui. En pystynyt jäädä niin kuumaan istumaan, vaan hyppäsin takaisin sisälle. Pieni paljastus teille: oon kuvannut videoa tältä päivältä, enkä siksi jaksa jaaritella tähän kaikesta, mitä olen tänään tehnyt. Kuvista saatatte kuitenkin voida päätellä pääasiat.

CanonCanonCanonCanon

julkista kuvailua

OOTDOOTD
Papaaa, kuten Oona tapaa isääni kutsua.

OOTDOOTDOOTDOOTDOOTDOOTDOOTDOOTDOOTDOOTD

Kävin illalla pienellä kävelylenkillä katselemassa auringonlaskua ja ottamassa muutaman asukuvan. Mietin aina julkisilla paikoilla yksin kuvatessani, mitä ohikulkijat mahtavat puuhistani miettiä. Kuitenkin käytän kaukosäädintä ja kolmijalkaa. Yksi ohikulkija jäi ihmettelemään ja selitin hänelle blogistani lyhyen esittelyn. :D Ulkona oli kuitenkin tuohon aikaan jo niin kylmä (melkein pakkasta), etten kehdannut kovin kauaa seistä siellä, eikä kamerakaan tykkää tarkentaa kylmässä säässä vähäisellä akulla. Siitä sisään kuumaan suihkuun ja peiton alle! Mun piti heittää takin alle vieläpä kasvakasa, jotta pysyin edes jotenkin lämpimänä.

2016/03/20

kuvat ja viikonloppu

Taas on sunnuntai ja aika valmistautua uuteen viikkoon. Musta tuntuu, että viikot vaan vaihtuu ja hetkelliset pitkästyttävät tunnit katoaa olemattomiin kokonaistarkastelussa. Sitä suuremmalla syyllä haluan toitottaa, että jokaisesta hetkestä täytyy nauttia! Mun viikonloppu vaikutti alkuun tylsältä ja yksinäiseltä, kunnes sain kutsun ystäviltäni Lahteen. Lahti pelastaa aina, ja tykkään paikasta tosi paljon. Oleskelin siellä perjantaista lauantain loppupuoleen, jolloin palasin takaisin kotiin. Sanottakoon, että eiliseen mahtui paljon erilaisia tunteita ja puheenaiheita, mutta välillä ystävillekin tulee täräyttää asiat suoraan. Silleen tapahtui eilen, mutta silti mä rakastan mun ihania hupsuja kavereita.

Sit yo assSit yo assSit yo ass

Näissä kuvissa näkyy vielä mun vanhat kynnet, mutta voin laittaa vaikka huomenna kuvaa uusista, ylitsekasvamattomista geeleistä. Kävin perjantaina Liinan kautta taas fiksaamassa handyt kuntoon. :-)

Sit yo assSit yo assIMG_1279Sit yo assSit yo ass