.

banneri

2016/02/14

tulin mä tampereelle

Perjantai-iltana tuli muutamia odottamattomia mutkia mun suunnitelmiin. Järkytyin niin paljon kaikista muutoksista, että meinasin kokonaan perua Tampereen matkani. Onneksi kuitenkin nappasin lauantaina sen junan ja saavuin tähän kaupunkiin. Kerron muutoksista teille kyllä myöhemmin. Näin heti asemalla perillä Sallan, mentiin kahville ja suunniteltiin päivää.

Salla ja TRESalla ja TRESalla ja TRE

Me etsittiin Sallalle tuleviin töihin soveltuvia jalkineita, ja siinä samalla kierrettiin kirpputorillakin. Löysin netistä pari päivää sitten überkivan bomber jacketin Nikelta, mutta myyntihinta oli 160 euroa ja takki oli loppuunmyyty kaikkialta. Kirppikseltä löysin vastaavan ilman logoja tietenkin, mutta 8 eurolla. Voitteko uskoa? Voin näyttää sen jossain tulevista postauksistani, kuten myös kengät jotka löysin samalla kauppakierroksella. Haettiin päivän päätteeksi kaupasta ruokaa, kokkasin mulle aivan sairaan terveellisen illallisen (joka ei kyllä täyttänyt näin puolikkaana annoksena, mutta säästin loputkin).

Salla ja TRESalla ja TRE

Tean supersalaatti (proteiinia!!):

- Babypinaattirasia
- iso tölkki säilykeherkkusieniä
- säilyketölkki parsaa
- säilyketölkki vihreitä papuja
- pringlesiä (valinnainen)

Pringlesit heitin mukaan vain kostuttaakseni ne, ja koska maku oli chilivivahteinen, toi se mukavasti potkua muutoin mietoon salaattiin. Koko puolikkaan annoksen kalorimäärä huitelee jossain alle 200, joten kannattaa suosiolla tunkea koko ylläoleva satsi. Ihminen tarvitsee paljon ruokaa, jos energiamäärä on pieni.

Salla ja TRE

Illalla Pinjan kanssa kateltiin pari kauhuleffaa, jotka tunkeutuivat myös mun uniin (jee...). Jäin tänne yöksi ja kohta lähdetään kaupungille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡