.

banneri

2016/02/07

straight outta lahti

Jälleen yksi Lahti-viikonloppu takana. Lauantaina minä ja Joona käytiin Serenassa laskettelemassa ja kuvattiinkin jonkun verran (puhelimella). Voin laittaa teille kuvia, jos haluatte. Olin ekaa kertaa noissa maisemissa autolla liikkeellä, joten suunnistaminen oli osittain haastavaa. Me käytettiin kyllä kännykän navigaattoria, mutta silti ajoin pitkäksi yhden risteyksen. Lopulta, aavistuksen myöhässä, päästiin kuitenkin perille. Kivan ja nauruntäyteisen päivän jälkeen otin Joonan mukaan meille, pakkasin kamat Lahtea varten ja heitin ystäväni Sipooseen. Siellä olin edes jotenkin maailmankartalla, koska ollaan porvoolaisten ystävieni kanssa seikkailtu mopoautolla vähän kaikkialla. Lahden ajomatka oli kuitenkin yksin mentäessä tosi kuumottava lumipyryn ja huonon näkyvyyden vuoksi. Tiet oli jäässä ja ajourat poikkelehti kahden kaistan välissä, joten oli pakko ajaa hieman kummallakin kaistalla samaan aikaan. Rattia puristin kunnolla, koska lumiurat vetivät autoa pois tieltä. En myöskään joidenkin asetusten vuoksi saanut pitkiä valoja pysymään päällä, vaan jouduin toisella kädellä kannattelemaan painiketta. Iskä fiksasi asian kuntoon kotiin palattuani.

Tukka

Tänään ajoin suoraan Lahdesta kotiin ja matkaan kului about tunti. Vaihtelen autossa yleensä Loopin ja NRJ:n välillä mainoskatkojen perusteella. Lauloin täysillä ja nautin lumipyryn sijasta vesisateesta. Oikeestaan vettä ei varmaan satanut, vaan sitä roiskui tiestä renkaiden mukana lähes vaakatasossa tuulilasia vasten. Oli kuitenkin huomattavasti helpompi ajaa, kun kulkuneuvo pysyi omalla kaistalla.

TukkaTukkaTukkaTukka
Löysin vanhan sinisen värin jämät laatikosta kylppärissä, siksi siis otsalla omituinen raita. :D

Tukka

Illan oon viettänyt youtuben parissa selaillen mulle uusia tubettajia. Netflix ei toimi mulla tällä hetkellä, koska rahoittaja ei ole päivittänyt maksutietoja. Toivottavasti sekin asia muuttuu pian! Aamulla on aikainen herätys, mutta silti valitsen mieluummin videot unen sijasta. Poppari, karkit ja pepsi pitää mut virkeänä näitä vlogeja ihastellessa ja kuvia editoidessa. Koetan inspiroitua kuvaamaan huomenna peruskuvia tai videon, riippuen aamun mielentilasta. Hyvää yötä, lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡