.

banneri

2016/02/17

säästöostokset

Lupasin esitellä erillisessä postauksessa mun uuden lempitakin ja -kengät. Takki on ostettu Tampereen lähetystori Fidasta. Lähetystorin ideana on vastaanottaa käyttökelpoista tavaraa (ilmaiseksi), jota voi myydä sopivalla hinnalla eteenpäin. Kirppiksillä taas myös esineen alkuperäinen omistaja saa osuutensa myynnistä. Olen itsekin vienyt Fidaan joskus vaatteita ja tykkään kierrellä etsimässä ns. "niin rumia, että ne ovat hienoja" vaatteita, joita stailaan mun tyyliin sopivaksi. Esimerkkinä juuri tämän postauksen kamala pappatakki, josta saa helposti mun mielestä muilla asusteilla kivan ja mukavan asun osan. Takki paljastuikin toppatakiksi, joten tarkenen tällä hyvin myös pakkasasteilla!

OstoksiaOstoksiaOstoksiaOstoksiaOstoksia

Hintaa takille tuli 6,80€ (sis. opiskelija-alennuksen), joten voin erittäin lämpimästi suositella tuollaisissa paikoissa kiertelyä.

OstoksiaOstoksia

Tässä vielä Prisman kengät. Sanoin Sallalle, että nyt etsitään kaupan kamalimmat kengät, ja kun bongasin nämä miesten popot alelaarista, en voinut kuin napata ne sovitukseen. Koko oli oikea, 40, joten pyysin myyjää avuksi etsimään kanssani hintalappua kaikkien muiden kenkien joukosta. Lappu löytyi: alkuperäinen hinta 29€, mutta nämä jalkineet olivat -40%-merkatut, joten säästin jälleen! Eivätkä kengät näin jälkikäteen lähemmin tarkasteltua näytäkään niin kamalilta, ihan siistit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡