.

banner

2015/12/26

erilainen joulu

Hienoa tapaninpäivää! Mun piti jo eilen kirjoitella teille, mutta päädyinkin vahingossa surffaamaan tubessa aamuyöhön, joten... Eilen juhlittiin siis joulupäivää ja meidän perinteeseen kuuluu käynti isovanhemmilla ja muilla vanhoilla ystävä-/sukulaisperheillä. Itse aatto sujui rauhallisesti ja joku täällä ehtikin jo toivoa postausta lahjoista. Ehkä mä voin näyttää teille jossain kohtaa muutaman lahjan, jonka sain. Tähän postaukseen lisäsin kuitenkin kuvia mun joulutyylistä ja meidän juhlapöydästä.

Christmas Eve '15Christmas Eve '15Christmas Eve '15
Juu, kyllä multa löytyy toinenkin tatska.

Christmas Eve '15
Joulupöytä oli mun makuun liian pimeä, joten lisäsin paristokäyttöiset ledit helpottamaan ruokailua.

Christmas Eve '15Christmas Eve '15

Tämä joulu oli hieman erilainen kuin aiempina vuosina. Meitä on aina ollut neljä kappaletta ruokailijoita, kuten blogiarkistoista ehkä näkeekin, mutta tänä vuonna mulla oli vain kaksi seuralaista syömässä. Vanhempani ovat eronneet jokin aika sitten, joten joulu oli pieni stressin aihe mulle. Kaikki sujui hyvin ja vietin aikaa niin iskällä kuin äidillä ja jännitys oli ollut turhaa. Nää on näitä pieniä ongelmia, joihin tottuu ajan mittaa. Enkä varmasti ole ainoa, jonka porukat on vuoden aikana lähteneet tallaamaan eri polkuja. Miten teillä vietettiin joulu?

2015/12/24

aaton aamu

JouluaatonJouluaaton

Hyvää Joulua lukijoilleni! Sain vihdoin ja viimein jopa nukuttua enemmän kuin parin yön takaiset puolitoista tuntia, ja heräsin lähes suoraan joulupuurolle. Äiti oli keittänyt mulle riisipohjaisen puuron, ettei mun vatsan tarvitse kamppailla maidon kanssa. Melkein heti puuron kittaamisen jälkeen me vaihdettiin vaatteet juhlavampiin (pyjamasta, joten helppo homma) ja mentiin joulukirkkoon. Se on tässä perheessä jokavuotinen perinne, enkä mä käy koskaan muulloin tuossa pyhässä kristillisessä rakennuksessa. Valitsimme lasten hartauden sen lyhyen keston vuoksi ja kotiin tultuamme avasin mulle ja veljelleni tarkoitetun etukäteispaketin. FROZEN! Minä olekin jo ehtinyt katsoa leffan, mutta äiti eikä Olli olleet kumpikaan nähneet sitä. Niimpä pistin heidät katsastamaan kanssani filmin.

JouluaatonJouluaaton
Puoliksi jo blondi. Enää pitäisi päästä eroon oranssista yläosasta.

JouluaatonJouluaaton

Nyt on myös joulupöytä katettu ja lahjat tuotu kuusen alle. Mun pitää vielä paketoida yksi iskän lahja, koska unohdin sen kokonaan! Juhlapäivällinen syödään meillä yleensä kuuden maissa, riippuen Ollin kärsivällisyydestä. Nyt kun on nuo lahjatkin jo esillä, veikkaan ruoan aikaistuvan hieman... Musta on ihan hullunkurista, että juuri tänä vuonna en pyytänyt yhtäkään lahjaa jouluksi, mutta silti kuusen alla tuntuu olevan enemmän paketteja kuin koskaan ennen. Like, why? Mulla on jo kaikki tarvitsemani. Innoissani mä kuitenkin ootan, josko sieltä löytyisi joku uustarpeellinen verme.

Jouluaaton

2015/12/21

dreaming of pepsi and a better broadband

Mikähänn ongelma netillä on ollut tänään? Laajakaistamme lähetysnopeus kiikkui 0,5:n pintaan (mikä on älytöntä, koska mun puhelimella saavutan yleensä kymmenien lukemia) eikä youtubeen lataamani video koskaan valmistunut. Yritimme Ollin kanssa pelata Black opsia, ja siis kakkosesta edelleen puhe, mutta heti alussa ilmeni probleemia. Kaikki pelissä toimi normaalisti, paitsi liikkuminen. Meidän ja muiden hahmot möyrivät ikään kuin hidastettuina. Googlasin asiaa, koska epäilin virheen johtuvan meidän netistä. Hetken kuluttua sain kuitenkin huomata bugin kestäneen globaalisti jo pari viikkoa. Toivottavasti toiminto korjataan pian.

PS3PS3
Pelit sujuvat paremmin lempijuoman parissa.

PS3PS3PS3

Unelmoin aina Pepsin haluavan sponssata mua, koska kulutan kyseistä limsaa niin paljon. Harmi, etteivät he ole vielä ottaneet muhun yhteyttä. Ainaa saa kuitenkin toivoa, haha. Mutta ihan oikeesti, voisin vähentää maxin kulutusta, sillä joinain päivinä sitä menee helposti kolmekin litraa, oops.

2015/12/20

leivontaa juhiksella

Toissapäivänä olin siis Juhiksella leipomassa piparitaloa, josta päätimme tehdä kaksikerroksisen. Talo kaatui kuitenkin kesken kaiken (kuinka yllättävää) ja nyt hänellä on kamala sekasikiö tuhottavana jouluna. Editoin parhaillaan videoa leivonnasta, oho oho, paljastuksia!

JuhisJuhisJuhisJuhis
Kaunista kauniimpi talo!

Juhis

Joulu on täällä ihan kohta, ja nyt vihdoin munkin joulumieli alkaa kohota. Huomenna olisi kuusenhaku ja koristelua ohjelmassa ja odotan jo nyt maanantaita, omg.

2015/12/18

kohti joulumieltä

Yeaah it's Friday! En edes tajunnut ennen kuin twitterissä seuraajani twiittasi asiasta. Yleensähän perjantai on ollut mulle matkustuspäivä, koska olen mennyt Lahteen ystävilleni. Täksi viikonlopuksi päätin kuitenkin jäädä kotiin, jotta ehdin nähdä paikallisia kavereita, rauhoittua jouluksi, hommata ja paketoida joululahjoja sukulaisille ja tuttaville sekä leipoa jouluherkkuja. Tänään olen menossa Juhikselle leipomaan, ja eilen paistettiin pipareita Sallan kanssa meillä. Vieläkään mulla ei ole sitä joulufiilistä, vaikka kuinka yritänkin saada sen pintaan.

PihakuvausPihakuvaus

Viime päivät oon taas huidellut meikittä huoletonna, mutta tänään tuli laittautumismieli ja pistin eilen ostamaani punaakin huuliin. Hiuksista poistin pidennykset hetkeksi, mutta asennutan ne takaisin varmaan pian.

PihakuvausPihakuvaus

Nyt meen vaihtamaan lämpimämpää päälle ja lähden kaverilleni! Adios see ya soon :)

2015/12/15

kadoksissa

Reissuja, ruokaa, kavereita, kosmetiikkaa, tuunausta ja paljon kaikkea muuta. Siinä on sanat, joilla kuvaisin blogihiljaisuuden aikana viettämääni elämää. Oon ollut Lahdessa, Kankaanpäässä ja ainakin Helsingissä joulukuun ensimmäisenä kahtena viikkona. Kameraan en ole edes jaksanut kantaa mukana. Jouluostoksia tehdessä tekee usein mieli kuvata ympäristöä ja asua, mutta pelkkä ihmisvirrassa kulkeminen ahdistaa niin paljon, ettei kotona enää huvita kerätä itseään kuvia varten. Viime viikon maanantaina esimerkiksi kotiuduin Lahdesta, kävin kotona suihkussa ja hyppäsin junaan. Tuttuni laittoi minulle kotonaan ripset, minkä jälkeen matkustin taas junalla Selloon laittamaan kynsiä. Vihdoin kotiin päästyäni kello oli jo yli kymmenen ja lysähdin heti sängylle. Siispä sinäkään päivänä ei tullut kuvattua.

Menot

Olen taas alkanut käydä koulussa (onneksi siitäkin päästään lomalle nyt torstaina) ja tänään sain siivottua huoneeni kokonaan. Nyt voin vihdoin viihtyä omassa "pyhässä" tilassani. Pöytä on puhdas, vaatekaappi on puhdas, lattia on pesty, hylly on siistitty ja koko tila suorastaan hymyilee. En jaksa enää näin lähellä aattoa laittaa joulukoristeita esille, mutta onneksi kynttilät hoitavat oman osansa tunnelmasta.

MenotMenot

Ja lopuksi pari omakuvaa. :-)

2015/12/03

pikkujoululahjat

Kuten aiemmin sanottu, lupailin vähän postausta eilisistä lahjoista, mitä meille jäi Spaltin pikkujouluista käteen. Saimme valita siis kuusen alta lahjat, ja Oona arveli pyöreiden pakettien sisältävän Thomas Sabon korun, sillä muoto ja koko täsmäsi esillä olevien mallien kanssa. Niimpä me otettiin kumpikin pyöreät lahjat, ja ilokseni sieltähän löytyi juuri kyseisen merkin rannekoru. Ovella meidät käänytettiin, sillä meiltä puuttui Ted Bakerin kangaskassit. Ne oli täytetty Bakerin tuotteilla ja saatiin vielä ovilla heittää sekaan niin paljon kosmetiikkaa kuin kehtasimme.

LahjojaLahjojaLahjoja
Tuoksunäytteitä

LahjojaLahjoja
Settiin kuului neljä lasista Baker-alustaa (n. 9x9cm) mutta valitettavasti mulla oli kaksi niistä mennyt rikki.

Lahjoja
Lahjoja
En tiennytkään, että Ted Baker tekee myös teetä.

LahjojaLahjoja
Joitain kosteusvoiteita ja ryppyjä vastaan taistelevaa ainetta. Annan varmaan äitille nämä.

LahjojaLahjojaLahjoja

Valaistus vaihtelee aika kummasti valokuvissa tuotteiden tummuuden, värien ja koon mukaan. Musta kaikki lahjat oli tosi kivoja, ja aion varmasti mennä toistekin vastaaviin tilaisuuksiin.

2015/12/02

spaltin pikkujoulut

PikkujoulutPikkujoulut

Sain jokunen aika sitten kutsun Spalt PR -pikkujoulutilaisuuteen, ja sain ottaa mukaan seuralaisen. Niimpä viestitin Oonalle ja kyselin lähtiskö hän mun mukaan tänään, ja lähtihän se. Treffasimme Kampissa kolmen jälkeen, jotta meille jäi aikaa ottaa muutama asukuva ennen auringonlaskua. Asukuvia saatte seuraavassa postauksessa enemmän. Käppäiltiin siitä sitten Espalle etsimään oikeaa paikkaa.

Meidät toivotettiin tervetulleiksi heti ovella, ja sitten meidät ohjattiin tarjoilupisteelle. Saimme glögiä, joka oli muuten ihan sikahyvää, sitä Marlin, ja pöytä koreili erilaisilla suklailla, piparkakuilla ja puurolla. Join pari-kolme kupposta joulujuotavaa ja jutksailin tapahtuman järjestäjän kanssa. Saimme muistoiksi joululahjat, joiden valitsemisesta mun pitää antaa iso kiitos ystävälleni. Oona the "mestaritunnistaja" löysi meille superkivat lahjat! Jos kiinnostaa, mitä kaikkea mulle tarttui tilaisuudesta mukaan, voi siitä infota kommenttiosiossa. ;)

PikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulutPikkujoulut

Kokonaistilasta mulla ei ole valitettavasti kuvaa, sillä keskityin tiiviisti yksityiskohtiin. Jos joku ei ole vielä myöskään huomannut, niin tämä tyttönen on aloittanut pää-youtubekanavallaan Vlogmasin, eli lataan joka (tai lähes joka) päivä uuden videon tubeen. Kanavan voi tilata tästä. Sieltä löytyykin jo kaksi kappaletta videoita. Viikonlopun kuvausaikatauluista en tosin osaa sanoa, koska oon yleensä reissussa perjantaista sunnuntaihin, ja joissain tapauksissa lähtö onkin jo torstaina. Pyrin kuitenkin olemaan tosi aktiivinen! :)