.

banner

2015/07/30

ps. rakastan mun hattua

Lähdin illalla tapaamaan Ellaa Helsinkiin. Tapasin myös Ellen ja Tuulin. Kävin kaupassa etsimässä unelmieni seinäkelloa, mutta mua odotti yllätys. Katselemani kappale oli kokoa pienempi ja se, jonka oikeasti halusin, maksoikin 260€. En ostanut. Mietin tässä miten mun kuuluisi/kannattaisi käyttää rahani, koska todella haluan sen kellon, mutta haluan myös säästää rahaa. Onhan mulla tässä vielä monta vuotta elinaikaa edessä ja kellonkin suhteen voin muuttaa mieleni, tai sitten ostaa sen myöhemmin.

Kauppakierroksemme päättyi Robert's Coffeehin, mistä ostin perinteisen caffe mochan soijamaitoon ilman kermavaahtoa. En tiedä mitä kahviini oli lisätty, koska vatsassa alkoi yhtäkkiä kiertää ihan kauheesti. Istuin kuitenkin vaan paikoillani puolisen tuntia ja kipu helpotti hieman. Kyseistä tautia on edelleen liikkeellä perheeni kesken. Nyt taas vähän pistelee, mutta kyllä se tästä. Musta oli tosi ihanaa nähdä kavereita, tai no, ystäviä, vaikka aina aluksi epäilenkin, jaksanko oikeasti lähteä kotoa jonnekin näkemään ihmisiä ja kokemaan sosiaalista kanssakäymistä. Mulla se kynnys on aika korkealla ja usein oonkin niin väsähtänyt, etten jaksa oikeasti poistua kotoa. Nyt oon tosi iloinen, että jaksoin ja viitsin, koska tää kerta oli palkitseva. Huomenna näänkin paria kaveria ja Salla tulee meille yöksi. Vielä lähempänä olevia kaveriuutisia: Juhis on tulossa vielä tänä yönä kyläilemään. Voisin ettiä meille jonkun kivan leffan, tai sitten vaan räiskitään pleikalla.

HomeHomeHomeHome

ps. Rakastan mun bucket-hattua ja käytän sitä paljon kotona.

zohan ja video

Eilen minä ja Olli katsottiin hauska ja suositeltu elokuva, jonka nimeä en muista. Päähenkilö oli Zohan, ja pakko myöntää, että leffa oli aika hauska. Se julkaistiin 2008 ja on maahanmuuttajiin ja lähi-itään liittyvä komedia. Naurettiin ääneen ja samalla syötiin herkkuja. Otin kevytkermaviilin, kaakaon, american-dipin, irtokarkkeja, jätskiä ja sipsejä. Tietenkään ei jaksettu heti syödä kaikkea, mutta musta on tylsää tyytyä yhteen makuelämykseen leffan ajan, jos on mahdollisuus maistella vähän kaikenlaista.

DHLDHLDHL

Illalla päätin vielä kuvata videon, mutten ole vielä editoinut sitä. Odotin innolla mun postipakettia päivällä ja laittauduinkin ajoissa videoa varten. Paketti saapui kuitenkin vasta juuri ennen kymmentä, joten kuvaus meni tosi myöhäiseksi, enkä oo ehtinyt vielä tarkistaa videon valotuksen laatua. Toivottavasti en joudu kuvaamaan kokonaan uudestaan...

DHL

2015/07/29

tauti sai kiinni

Parempi olo! Kumpa voisinkin sanoa noin, mutta aamulla olotila huiteli zombiemoden paikkeilla. Nyt illaksi oon vähän kohentunut ja huomenna pitäiskin olla kroppa kunnossa. Meillä on koko perhe väännellyt jonkun ihme taudin kourissa, eikä kukaan tiedä mistä tauti on lähtöisin. Muutaman päivän se jaksaa myllertää, veikkaisin. Niimpä oon kuluttanut tämänkin päivän vaan ruudun ääressä. Kyllä me veljen kanssa jaksettiin ajaa kiinalaiseen ravintolaan lounaalle, mutta muutoin päivä on koostunut istumisesta. Koetan huomiseksi laittaa aikaisen herätyksen, sitten teetä kiehumaan ja huushollin perussiivous. Myös kaupassakäynti kuuluu ohjelmaan.

PihallaPihallaPihallaPihallaPihalla

Oon ihan kauheen väsynyt, joten en pysty väkertämään teille nyt enempää teksitä. Meen tästä kirimään univelat, joten öitä kaikki!

2015/07/28

kipeänä koroissa

PihallaPihalla

Taas se on tapahtunut. Olen sairastunut, vilustunut tai jotain siltä väliltä. Itseasiassa useempi viimeisen illan esa-ihmisistä Himokselta on flunssassa. Sunnuntaiaamuna oli aika viileä, satoi vähän vettä ja ainakin minä ja kolme muuta kukuttiin ulkosalla vielä melkein seitsemän aikaan, joten ihmekös, kun ollaan kipeitä. Eilisen makasin vain kotona tekemättä juuri mitään. Tänään sama linja on jatkunut, paitsi että kävin äidin kanssa kiinalaisessa lounaalla ja hain postista pari pakettia. Muutoin ohjelmaan on kuulunut pleikka, sänky ja läppäri. Toivon mukaan huomenna oon paremmassa hapessa ja jaksan liikkua ulos neljän seinän sisältä. Mun pitäis vielä illalla yrittää putsata huoneesta reissuvaatteet ja imuroidakin. Saa nähdä miten energiat riittää. Videokin olisi määrä kuvata, mutta jos ääntä ei tule, skippaan suosiolla.

PihallaPihallaPihallaPihalla

Muihin aiheisiin; olen aivan hullaantunut korkkareihin! Kuten osa teistä tietää, mikäli Tealla on korkoa pohjassa, sitä on paljon. Elämäni aikana olen omistanut arviolta kolmet matalat korkokengät ja ainakin tuplamäärän korkeita, jopa 12cm kenkiä. Osaan kävellä korkohirmuilla jotenkin, mutta yleensä korkeimmilla pareilla on pakollisena ominaisuutena päkijänkin alla oleva kanta. Mun nilkat ja polvet eivät nimittäin ojennu yhtä paljon kuin useimmilla Jeffrey Campbellia aktiivisesti käyttävillä henkilöillä. Olen vähän kankeampi. Aion kuitenkin hioa kävelyni paremmaksi, jotta jaksan lähteä kotoa pidemmällekin reissulle korkojen kera - - like the tv show, heheh - - ja olla valittamatta särystä. Kaiken voi opetella, jos tahtoa riittää.

2015/07/26

pipefest day 2

HimosHimos

Lauantaina porukkaa oli jo paljon enemmän ja sääkin salli. Ei satanut, aurinko paistoi ja oli tosi lämmin.

Himos

Kala-annos, josta lupasin eilen kuvaa teille.

Himos

Lähdössä vielä katsomaan Elastista ja Roope Salminen & koiria. Roope veti älyttömän hyvin ja Kasmirkin käväisi hänen stagellaan.

HimosHimos

Ahh, nuudeli- ja riisiruokia!

Himos

Laitoin snapchatiin kuvan Himos-tunturista tekstillä "aion kiivetä tuonne". Lähdettiin esojen - - poikaryhmä kiertelemässä Pipefestejä - - mukaan illanviettoon ja minä ja "Cheek" - - samaa näköä etenkin lasit silmillä - - lähdettiin käppäilemään mun vanhan koululaisen perässä. Ajattelin, että me tehdään joku pikkulenkki, joten jätin kengät ja sukat poikien kämpille. Ympäristö oli lähinnä nurmikkoa, eli jalat tykkäsivät kävelystä. Mitä lopuksi sitten tapahtui? Minä ja Cheekki jatkettiin matkaa leirintäalueelle moikkaamaan ihmisiä ja mentiin soratietä pitkin tunturin juurelle ja siitä ylös. Istuttiin aamuyöllä Himoksen huipulla ilman kenkiä katselemassa auringonnousua, ja ai että oli kyllä kaunis taivas! Siis ihan nautin näkymästä ja istuin vaan hiljaa hetken ihailemassa pinkin eri sävyjä horisontissa. Vau.

HimosHimosHimos

Näkymä tunturilta alas mökkikylään.

Himos

Akrobaatti-Tea kiipeilemässä parruihin, ja oikealla puolella nähdäänkin mun nukkumaanmenoaika viime yön osalta. Herätys olikin sitten ennen kymmentä ja 11:45 mun piti istua jo bussissa. En saanut kunnolla nukuttua enää tien päällä, mutta jostain kumman syystä mua ei vieläkään väsytä. Tai enää. En tiedä. Nyt meen pesulle ja ilta jatkuu musatapahtuman merkeissä Helsingin yössä. Öitä kaikki!

2015/07/25

candybus at pipefest

Bussimatkan eväinä mulla oli ketsupin makuisia pringlesejä ja karjalanpiirakkaa. Smoothie meni jo terminaalissa. Matkaa mulla oli nelisen tuntia, ehkä neljä ja puoli oikeestaan. Hermostuin vähän, kun bussi saapui Tampereelle myöhässä ja mun vaihto meni tosi tiukille. Ehdin kuitenkin seuraavaankin bussiin ja pääsin Himoksen tienristeykseen. Nukuin matkasta arviolta pari-kolme tuntia kuulokkeet korvilla. Jäin bussista ja käppäilin Himos centeriin, missä törmäsin tuttuihin. Sain ohjeet mökille ja täällä mä istun nytkin kirjottelemassa teille.

Himos

Mun rakkaus: Nikolai Alho. En jaksa nyt selitellä asiasta enempää, mutta huikea mies ja mun man crush till whenever. :-D Viereisessä kuvassa mulla on vip-passi kaulassa ja oon valmiina menemään festarialueelle. Meikkasin nopeesti mökissä, minkä jälkeen Essin ja Riikan kanssa mentiin meidän promopisteelle Main stagen lähelle. Jaettiin ihmisille karkkia ja infottiin karkkikilpailusta. Me saatiin ihan mukavasti osallistujia, vaikka ihmismäärähän täällä on aivan naurettavan pieni. Kun on kylmä, sataa ja kaksi pääesiintyjää on peruneet tulonsa, ei myöskään porukkaa kiinnosta niin paljoa. Ihan ymmärrettävää sinänsä. Jäi mieleen yksi hauska jäbä, joka otti meidän kanssa kisakuvansa. Hän kysäs vielä kuvanoton jälkeen multa: "hei ootko sä teamarika?" Hahah, kyllä olen. :-D

HimosHimos

Esat olivat kyllä hauskaa porukkaa. Joukko poikia, joilla oli oma "uskonto". Sain oikeen lappusen heidän elämänohjeistaan. Pari muutakin porukkaa oli tosi hupaisia tapauksia kisakuvaan liittyen. Alavasemmalla kuvassa näkyy vipeille tarjottava alkuruoka. Pääruoasta voin ottaa tänään paremman kuvan - - eilen oli jo myöhä ja pimeää, joten ei järkeä lisätä sitä versiota tänne - - niin näette mitä me  syödään. Tietty festarialueella on mahtava kiinalaissafkatarjonta ja jotain makkara-/kyljysjuttuja.

Himos

Bussi saattaa olla paikalla vielä tänään, mutta mun työvuoro on jo ohitse.

Himos

Illalla tapasin hauskannäköisiä ihmisiä, joista yhden kanssa mun oli pakko saada kuva. Näytti nimittäin niin hupsulta! Oikealla sitten minä chillailen meidän terassin poreammeessa yöllä.

2015/07/24

minne matka

Reissunainen is back! Nyt ei istuskellakaan Onnibussissa, vaan ihan tavallisessa pitkän matkan linja-autossa jälleen kuitenkin nokka kohti Tamperetta. Miten mun vaihdot aina sijoittuu sinne? Vietän siis perjantain ja lauantain Himoksella osin töissä, osin vapaalla. On taas se aika kesästä, kun Pipefest tuo lahjakkaat räppärit laskettelukeskukseen esiintymään. Harmittaa vähän, että kaksi pääesiintyjää on peruneet tulonsa - - kyseessä Future ja Wu tang clan - - mutta eipä sille voi mitään. Joku ehkä kuitenkin maksoi nyt turhasta. Festarithan on K18, mutta jos sulta löytyy ikää ja lippu, tule ihmeessä moikkaamaan mua Candybus-pisteelle. :-D

CodCod

Oon pakannut mukaan kaiken kesäkamoista sadevermeisiin, koska mun luotto sääennusteisiin on tämän kesän osalta kadonnut kokonaan. Toivon, ettei tuolla ala satamaan ja saisin viettää työajan kuivana, mutta minkäs sille voi, jos taivas päättää tehdä suomet ja alkaa itkemään.

CodCod

Eilinen oli mikä oli, moikkasin kauempaa tulleita kavereitani, hain lompakkoni löytötavarapisteestä, järjestelin talossa asioita ja pelasin pleikkaa. Mieli juoksenteli jossain ihan omissa maailmoissaan mutta sain silti räiskittyä Codissa itselleni neljä leveliä paremman paikan. Katsaus mun "huikeisiin" pelitaitoihin tästä, mikäli alla oleva video ei näy.

2015/07/23

kiitollinen kilteille ihmisille

StadiStadiStadiStadi

Tänään on ollut omituinen päivä. Ihan alusta lähtien. Herättyäni havahduin järkyttävään löytöön, tai oikeastaan siihen, mitä multa puuttui. Lompakko. Olin ollut illan kaverillani, mistä jatkettiin Helsingin yöelämään, ja ajatuksissani - - tai ajattelemattomuuttani - - jätin lompakkoni pöydälle ulkoterassille. Sinne se sitten jäi vielä kotiin mentäessä. Yleensä otan juhliin/baariin/keikalle mukaan aina vain puhelimen ja tungen kuoriin tarvittavat kortit, eli pankki- ja ajokortin. En ikinä ota lompsaa mukaan tollasiin paikkoihin, koska riski menettää jotain on suuri. Eilen kuitenkin syystä tai toisesta mulla oli koko Guessin pitkula mukana ja koska en ollut tottunut pitämään siitä kiinni koko iltaa, jätin sen vain pöydälle. Tyhmä minä, tosi tyhmä. Soittelin aamulla paniikissa eri paikkoihin ja lähetin sähköpostiakin asiakastukeen ja ihme ja kumma, mun viestiin vastattiin. Sain enkunkielisen sähköpostin, jossa selitettiin, että siivooja löysi lompakkoni ja se vietiin löytötavaroihin. Ihanaa. Oon niin kiitollinen siitä, että on olemassa vielä ihmisiä, jotka palauttavat omaisuuden omistajalleen. Yhtäkään korttia tai kolikkoa ei ollut kadoksissa vaan kaikki mikä mulle kuului, löytyi. Kiittelin löytötavaroidenkin miestä suuresti ja nyt edessä on enää soitto pankkiin, että kortti löytyi. Olin ihan 99% varma, että joku otti mun lompakon ja joko piti itse tai myi eteenpäin, mutta ei. Luojan kiitos se palautettiin minulle. Tästedes pidän 5 kertaa parempaa huolta mun tavaroista, huhhuh.

2015/07/22

tatuointivideoPistäkää laatu HD:lle, koska tässä tulee se paljon pyydetty tatskavidi.

salaattipäivällinen keskustassa

HKI

Tänään on ollut hyvä päivä. Heräsin yhdentoista pintaan - - koska olin valvonut yli viiteen - - ja join rauhassa aamukahvit samalla, kun tsekkasin sosiaaliset mediani. Rakennan taas uutta instagram-feediä, joten stressasin sitä kahvin ohella. Iltapäivällä Verner soitti ja kyseli tulisinko keskustaan näkemään häntä ja Jimiä. Kasasin kamat ja otin läppärin mukaan bussiin, jotta pystyin lataamaan videoa tubeen samalla kun matkustin. Video on nyt siis nähtävissä mun kanavalla. Haettiin poikien kanssa ensin Starbucksista kahvit ja minä ja Verkku kokeiltiin joitain uusia makuja. Hän valitsi Iced americanon, joka osoittautui tosi vahvaksi jääkahviksi. Sellaiseksi mistä mä tykkäisin. Mun valinta taas oli hieman erikoinen, eikä löydy suoraan valikoimasta. Otin nimittäin Iced caramel macchiaton soijamaitoon, keskipaahdolla ja pohjalle vadelmasiirappia. Siksi väri oli niin erikoinen. Mun on pakko suositella teille tota comboa - - et tarvitse normimaitoa mihinkään, joten kokeile suoraan vaan soijamaitoa - - ja vadelma sopii sinne aivan tajuttoman hyvin. Hintaa tulee suurimmalle koolle (venti) kuitenkin ihan liikaa: 8,10€.

HKIHKI

Pojat lahjoittamassa rahaa kaljaan ja matkusteluun.

HKIHKIHKIHKI

Ennen kotiinlähtöä ostettiin ruoat - - tässä tapauksessa tee se itse -salaattiannokset - - K-marketista ja mentiin ulos syömään. Tuulenpuuskassa lokkien keskellä ruokarauha on kaukana ihanteesta, mutta eipäs sitä Helsingin keskustasta hirveen paljoa hiljaisempaakaan paikkaa löydä. Tänään mun salaatti oli vahvasti kalapainoitteinen, koska pasta- ja perussalaattitarjonta ei kukoistanut tällä kertaa. Ehkä ensi vierailulla saan jäävuorisalaattia... :-) Mites teillä on päivä mennyt? Satoiko jossain, koska täällä on ollut koko ajan pilvistä mutta oon pysynyt kuivana?