.

Banner

2015/06/03

black lipstick

IMG_4139
image

Näin noin vuosi sitten kaverini instagramissa kuvan, jossa hän esitteli uutta huulipunaansa. Se oli musta. Siitä asti oon harkinnut kyseisen värin hankkimista, ja nyt viime päivinä kauppoja kierrellessä teinkin edullisen löydön Kicksistä. Ostin samalla kertaa sekä merenvihreän, että mustan huulipunan ja molemmat on nyt testattu. Mustassa mua miellytti se, kuinka helposti huuliin tuli väriä, ja rajat saa siisteiksi nopeasti vaivatta. Huonoja puolia on kiiltävyys (eli ei mattapuna), hampaisiin tarttuminen ja se, että mikäli huulia "hankaa" yhteen, lähtee väri pois selkeästi. Koko värin saa huulista ihan kahdella pyyhkäisyllä vaikkapa vessapaperilla. Eli ei hätää, jos ennen ruokailua haluaa ravintolassa poistaa huulipunan.

image
IMG_4144
IMG_4143
IMG_4141

Yhdistin meikin simppeliin asuun, lisänä läpinäkyvä reppu (how cool is that?!) ja sain heittää uudet She insiden shortsit jalkaan. Nyt tarkenee taas! Mun mielestä kokonaisuus on tietenkin erilainen mun tavallisesta mutta tosi kiva!

2 kommenttia:

  1. Okei, nyt on pakko kysyy: Eiks toi oo aivan v***n ärsyttävää kun ihmiset koko ajan arvostelee sun kroppaas yms? Itekin olen jo luonostaan tosi hoikka ja saan kokoajan kuulla ihmisiltä siitä. Mikä hemmetti siin on et ihmiset ei osaa arvostaa omia vartaloitaan ja antaa muiden olla sellaisia kuin ovat? Oot muuten tosi kaunis ja noissa sun ylppärikuvissakin olet suorastaan upea! Mistä muuten tuo reppu on noissa kuvissa, aivan törkeen hieno?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On eri asia onko aina ollut yhtä hoikka luonnostaan vai onko jo valmiiksi hoikasta kropasta _kuihtunut/laihtunut_ (menettänyt lihaksiaan). Jälkimmäinen ei todellakaan ole mitään upeaa tai ihailtavaa.

      Poista

Kiitos kommentista ! ♡