.

Banner

2015/05/31

ylioppilasjuhlat

Kuten monesti olen aiemmin sanonut, en halunnut järjestää omia juhlia lukion loppumisen kunniaksi. Sen sijaan asetuin koulutilaisuuden jälkeen Sallalle. Kävin kyläilemässä jo aamulla kihartamassa ystäväni hiukset ja iltapäivällä jäin pidemmäksi aikaa. Tarjolla oli jos jonkinlaista kakkua - - hienoinpana Kaisan kafen kinuskikakku, maukkainpana Sallan valmistama juustokakku - -, keksejä, karjalanpiirakkaa munavoilla, karkkeja, limsaa, kahvia ja aikuisille kuoharia. Meni siinä muutama lasillinen nopeasti alas (vaikka olikin tosi kuivaa) ja jaksoin hyvin jutella vieraiden kanssa. Tässä tapauksessa vieraat oli mulle ihan oikeasti vieraita, koska suurin osa oli Sallan sukulaisia, joita en ollut koskaan edes tavannut.

IMG_7673IMG_5342

Yllä kuvankaunis muruseni! Herkkuvinkkinä teillekin; yleensä suolakeksien päälle saatetaan levittää maustevoita (Bonjourit yms.) mutta kannattaa kokeilla munavoita sen tilalla. Täydellisyyttä hipova makuelämys, takaan sen.

Vietin paljon aikaa kyökin puolella keittiöapulaisen kanssa. Juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä, ja vaikka meillä olikin ikäeroa arviolta 40 vuotta, juttu lensi ja suustani ei tullut yhtäkään sanaa pakotettuna, kuten ehkä yleensä olettaisi tuntemattoman tavatessa. Awkward small talk ei ole oikein mun juttuni. Nyt kuitenkin tiedän kenet palkkaan, mikäli järjestän juhlallisuuksia.

IMG_5743

En ole varmaan koskaan julkaissut täällä kunnon kuvaa musta ja äidistäni. Vaikkei sukset aina luista samaan suuntaan, vaan menevät usein ristiin, hän on silti ihana ja paras äitini! Luvallisesti toin hänetkin nyt blogimaailmaan. :-) Fun fact: jouduin kyykistymään kuvaa varten, että siitä tulisi jotenkin sopusuhtainen. Olen nimittäin äitiäni kuutisen senttiä pidempi, ja jalassani oli yli 10cm korot, jotka näätte ensi postauksessa.

IMG_4678

Musta on hassua, että Sallan 15-vuotias pikkuveli Aleksi on nyt ylivoimaisesti pisin meidän nelikosta. Tokana tulee kohta 16-vuotias veljeni ja viimeisenä vanhin, eli Salla. Meistä otettiin hauska ryhmäkuva, jonka pistän tänne teillekin pian näkyville. Ollaan matkustettu yhdessä vaikka minne ihan pienestä pitäen ja on ollut kiva nähdä jokaisen kasvavan, Sallan tapauksessa ylioppilaaksi ja poikien osalta about rippi-ikään. Tullaan varmasti tulevaisuudessakin puuhastelemaan yhdessä, koska olemme vähän niinkuin pieni laajennettu perhe.

4 kommenttia:

 1. Salla ja sun äiti on molemmat tosi kauniita, myös sä oot aivan upeen näkönen ja toi mekko sopii sulle tosi hyvin ! :) Oisko sulla mitään vinkkejä miten puhuu tuntemattomille, ku oon aina niin ujo kaikis sukujuhlissa tms. ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! Menet vaan. Mieti, ettet voi menettää oikeen mitään. Voit ainoastaan rikastua tarinoilla, tai saada jopa uden ystävän! :-) Eikä se päivä tai ne juhlat kestä ikuisuuksiin kuitenkaan.

   Poista
 2. Ollista tulee välillä vähän mieleen Aleksander Barkov jr.

  VastaaPoista
 3. miks et halunnut juhlia? onhan toi kuitenkin aikamoinen merkkipaalu. plus että saa lahjoja ja rahaa :D kauniina olet ollut kyllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡