.

Banner

2015/05/22

what's up?

Mun piti jo aiemmin kertoa teille sen yhden torstain loppuillasta, mutta asia unohtui multa kokonaan, joten tiivistän sen vain nopeasti tähän ilman kuvia, jotta päästään eteenpäin asioissa.
Illalla tavattiin iskän kanssa Kampissa, mistä olin varannut meille keilaradan. Vaihdettiin kengät jalkaan, haettiin piristävät juomat ja siirryttiin keilapallojen kanssa "asemiin". Mä sain aloittaa ja hyvinhän se sujui. Huomasin, ettei käsi ole toipunut vieläkään leikkauksesta, joten jouduin keilaamaan vasemmalla kädellä. Mitä siitä seurasi? 3 kaatoa putkeen. Ja vielä neljäs lopulta oikealla händyllä. I could go pro, right?
Sieltä suuntasin Pasilaan maikkarin (MTV3) studioille seuraamaan MM-jääkiekkoa. Tarjoilu oli runsas, joten Ellan kanssa ahmittiin itsemme täyteen ja kotiin päästiin vasta puolen yön jälkeen. Huikea visiitti muuten!

FullSizeRender

Sitten lähempään arkeen, eli tähän viikkoon. Kävin autokoululla ekaa kertaa ja hoidin palauteajon pois alta. Eka kerta johtuu siitä, että suoritin joulukuussa ajokortin opetusluvan kautta ja nyt jouduin ihan oikeaan kouluun. Pari teoriaa ja kohta ryhmäajokin, sitten on kakkosvaihe suoritettu. Ja vielä kolmas jäljellä... oivoi, rahaa palaa. Palauteajo sujui hyvin erilaisesta autosta huolimatta, ja pakko myöntää, että tsemppasin ekstrapaljon, ihan vaan saadakseni hyvän palautteen. Ei kukaan aja yksikseen samalla tavalla kuin opettaja kyydissä. :D

Alkuviikosta oli myös ihanan tyynet ja lämpimät säät, ja keksin ottaa aurinkoa takapihalla. Näin torstaina ajatus kaduttaa, koska oon ihan tukossa, eli kipeänä. Sain myös älynväläyksen (Snapchat storystani voi päätellä) ja ostin 3-metrisen uima-altaan. Miksi? En tiedä, kai haluan uida kesällä tuhannen litran altaassa, hahah! Sain myös piiiitkäaikaisen projektini kokonaan valmiiksi spray-lakan avulla, joten pian saatte nähdä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡