.

Banner

2015/05/19

rapunzel of sweden

Sponsoroitu

IMG_3237

Mitä uutta näette kuvassa? Ahaa, pidemmät hiukset! Ilokseni sain tehdä yhteistyötä Rapunzel Of Swedenin kanssa ja sain heiltä hiustenpidennykset! Nämä on sävyä #4, eli tummahko punaruskea, mikä matchaa lähes täydellisesti omien hiusteni kanssa ilman mitään lisävärjäyksiä. Pituudeksi valitsin 60cm, koska yhden pituuden lyhyemmät 50cm olisivat olleet lähes samalla tasalla kuin mun nykyinen kuontalo. En millään jaksa odottaa luonnollisen kasvun pitkäaikaisia tuloksia, joten tässäpä oiva ratkaisu kärsimättömälle tytölle.

Clip-on-pidennykset saa tosi nopeasti päähän ja pois, koska kiinnitys tapahtuu hiusklipsuilla. Materiaali on hienoa ja muotoilu onnistuu. Toistaiseksi en ole vielä ehtinyt napsaista omia latvojani pidennysystävällisiksi (eli hieman rikotummiksi ja ohuemmiksi) mutta teen sen tässä lähipäivinä. Siten pidennykset sulautuvat siistimmin joukkoon.

IMG_3236IMG_3238IMG_3239

3 kommenttia:

 1. Oii sopii sulle tosi hyvinn nuo pidennykset!! :-) ei liiry aiheeseen mutta löysin sun jotain vanhoja videoita joissa olit Lontoossa :D niin kun olen itse lähdössä Lontooseen kohta joten ajattelin kysyä että missä kannattaisi käydä ja kumpaa niistä ostoskeskuksista suosittelisit? :-) kiitos kovasti jo etukäteen❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minkänimisessä hotellissa yövyit?:)

   Poista
 2. Nuo näyttävät tosi luonnollisilta :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡