.

Banner

2015/05/28

peruspäivä

Peruspäivääni kuuluu yleensä jonkinlainen herkkujuoma, joka on toisinaan terveellinen tuorepuristettu smoothie tai epäterveellinen ruokakauppasmoothie ja joskus kahvilan herkullisin erikoislatte/mocha/cappucino. Itse kahvi menee mulle edelleen aina mustana. Halusin maistaa jotain uutta, ja hain Ison Omenan Jungle juice barista Green frog -nimisen vihersmoothien. En muista kaikkia aineksia, mutta lehtikaali, mango ja lime tulevat ainakin nyt mieleen. Olisikohan ollut jopa pinaattia? Jokatapauksessa, maku oli mahtava, raikas ja sitrus tuntui sopivasti läpi. Piti kyllä vireystilan korkealla.

k1

En ole koskaan ollut varsinainen saunaihminen mutta viime aikoina oon opetellut viihtymään jälkilämmössä. Pyydän iskää sammuttamaan saunan hänen käytyä siellä ja nautin itse myöhemmin max. 50 asteen lämpötilasta. Silloin saatan viihtyä hyvät kolmisenkymmentä minuuttia ylälauteella sihisevän juoman kera.
Oikean puoleisessa kuvassa (alla) on mun ensimmäinen testaus mäkkärin Mocha frapelle. Oli ihan hyvää, mutta niin kamalan kylmää, että joka minuutti sain kamalan hetkellisen päänsäryn (brainfreeze). Kermavaahtoa oli runsaasti eikä mun vatsa välttämättä tykännyt tuotteessa olevasta maidosta. Ei arvatenkaan soijapohjaista.

k2

Näinä parina viime päivänä aurinko on suonut ihanasti lämpöä, silloin kun ei tuule. Istahdin tänäänkin parvekkeelle toviksi uikkareissa epätoivoisena värin tarttumisesta. Eipä tarttunut, ainakaan vielä. Ajoin iltapäiväksi Tonille, mistä me, Jonne ja pari muuta kaveria mentiin nurmelle makoilemaan aurinkoon.
Kesäaikana kaikki tässä postauksessa mainitsemani varmasti kuuluu jo päivärytmiin. Tavoitteena olisi kaunis rusketus, iloinen mieli, laatuaika ystävien seurassa ja jokaisesta hetkestä nauttiminen! :-)

k3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ! ♡