.

Banner

2015/05/23

päivä kaupoilla

Opiskelijan pöytä täynnä tavaroita, heheh.

IMG_3478

Minä ja äiti päätettiin aamupäivällä mennä shoppailemaan kerrankin yhdessä. Mulla oli mielessä muutama tuote, mitä tarvitsin, mutta loppupeleissä laukussani oli lähes kaikkea muuta kuin juuri nuo asiat. Vietettiin Sellossa muutama tunti ja kotiin päästyäni halusin vain pullollisen limsaa ja pistaasipähkinöitä.

IMG_3479IMG_3480

Ostin Cybershopista polvisukat, tai reisisukat, miten haluaakaan sanoa. Yltävät siis reiden puoleenväliin.

IMG_3481

Sokos Emotionista mukaan tarttui Neutrogenan kasvovesi, Schwarzkopfin hoitoaine erittäin vahingoittuneille hiuksille (eivät ne oikeasti mitään menetettyä paikkaa mutta saavat näyttämään vähän paremmilta), Lumenen mattapuuterin ja aurinkopuuterin, kulmakynän We care iconilta, Goshin kynsilakan, jonka pitäisi muuttaa mikä tahansa lakka mattapintaiseksi, ja kaupan päälle sain Lady Gagan Fame-tuoksunäytteen. Kaikki puuterini ovat liian vaaleita, eivätkä sovellu kropan kanssa yhteen, joten testaan seuraavaksi noita asteen tummempia.

IMG_3482

H&M:stä vielä löytyi ihana kevyt ja ohut kesämekko, jota saa helposti säädeltyä takana olevilla naruilla. Maksoi alle kympin! Seuraavaksi lompakko taas pyytää pientä shoppailutaukoa ja minä yritän kuunnella sen toiveita.

4 kommenttia:

 1. Itseasiassa toi shamppoo oikeesti parantaa hiuksia, eikä tee niistä vaan hyvän näköisiä koska toi tuotesarja ei sisällä missään aineessa silokoneja. ja silikoni saa hiukset näyttämään paremmilta kuin ovat. Niitä on mm tigin shamppoissa ja hoitsareissa ja sen kyllä huomaa. mä vaidoinkin tohon samaan shampooseen ja hoitoaineeseen jonka ostit ja oli kannattava ostos! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi mekko

  VastaaPoista
 3. Toi neutrogenan tuote on puhdistusgeeli eikä kasvovesi :) korjaan vaan

  VastaaPoista
 4. mulla on samallainen mekko, eri kuosilla vaan. mietin vaan että pidätkö ton alla iha normisti rintsikoita vai miten? en ite oikee tiiä kun on noin avoin selästä :/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡