.

Banner

2015/05/25

last few days

Nyt kuvia puhelimesta jälleen! Leikkelin hieman latvojani, jotta pidennykset sopisivat paremmin joukkoon. Kiharsin sitten kaiken (ei näy hyvin kuvissa) ja hengailin Tuulin kanssa auringonpaisteessa. Nopea siirtyminen Verkun pariin keskustaan, ja kaikesta sitä päivää koskevasta mulla onkin video toisella kanavallani youtubessa. Liitän sen tähän postauksen loppuun.

blogi1

Tuun aina kadehtimaan Tuulin sinisiä silmiä. Tollaset tummat rajat ulkoreunoissakin... ja mulla kun on nämä harmaan siniset perussimmut. Pakko kuitenkin oppia tykkäämään omasta väristä, ne kun on mulla tässä loppuelämäni. :D

blogii1

Eilen mulla ja Ollilla oli huikea päivä! Hän opetti mut ajamaan mopollaan. Oon aina körötellyt automaattivaihteisilla skoottereilla, joten kytkin ja vaihteet mopon muodossa oli ihan uus juttu mulle. Alun vaikeuksista huolimatta sain kiihdytettyä nelosvaihteellekin parkkipaikalla ja ajo sujui. Ehkä jatkossa tuun menemään sillä liikenteessäkin.
Illalla hetken oleskelun jälkeen jatkettiin liikenne-elämää ja ajettiin puistoon. Pompittiin maatrampoliineilla, keinuttiin jollakin ihmekeinulla - - siis näytän teille sen keinun jossain postauksessa - - ja ihailtiin auringonlaskun taivaalle luomia värejä.

4 kommenttia:

 1. Luulis et ton ikäsenä oisit jo tajunnut et polttelu ei oo mikään sellanen asia jota kauheesti kannattaa mainostaa tai varsinkaan tehdä millään videolla minkä laitat julkiseksi. Just sayin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttelu? Siis mitä :DD Ei mun videoilla kukaan vedä huumeita. Koskaan.

   Poista
  2. Siinä sun viime myday videossa ihan selvästi on jointti mitä poltatte. Turha väittää vastaan.

   Poista

Kiitos kommentista ! ♡