.

Banner

2015/05/30

geelikynnet

IMG_3943

Tänään on ollut varsin kiireinen päivä. Aamulla hoidin joitain hommia ja ajelin kotiin kymmeneksi vastaanottamaan isovanhemmat sekä edesmenneen isoenoni vaimon. Sain ylppärionnittelut kauniiden ruusujen kera. Nyt kukat on komeilemassa ruokapöydällä. Jouduin häätämään sukulaiset aika pian ulos, koska mun piti olla laittamassa kynsiä. Pääsin juuri ja juuri ajoissa kauneushoitolaan, ja esitin toiveeni. Halusin "paljettikoristeisen" ranskalaisen manikyyrin V-muotoisilla tipeillä. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut tekokynsiä, tai edes näitä päätyjä oman kynnen lisänä. Jotenkin tosi jännä fiilis toimia näinkin pitkien kynsien kanssa. Ja jos joku ihmettelee, niin kyllä, näillä on tosi vaikea kirjoittaa koneella ja kännykällä, ainakin näin aluksi. Lakkaa on joku 6 kerrosta ja kärjet on tosi terävät.

IMG_3944IMG_3945

Kynsistudiosta kodin kautta kaahaten koululle lakkiaisharjoituksiin tyylikkäästi puoli tuntia myöhässä. Great job, Tea. En onneksi missannut kamalasti ja osaan täten toimia huomisessa juhlassa. Muistan pienenä jännittäneeni kamalasti kaikkia kevätjuhlia ja todistuksia etenkin. Nykyään asiat ovat toisin ja toivoisin huomisen olevan ihan tavallinen päivä. Mutta kun niin ei kuitenkaan ole.

Kävimme illalla äidin kanssa läpi mun ylppäriasua, jonka voin esitellä teille huomenna! ;-) Piti vähän tuunailla mekkoa paremmaksi, etsiä sukkikset, kengät jne. Enkä vieläkään ole päättänyt kampaustani. Kiirettä pitää. Nyt syöksyn kuitenkin sänkyyn peiton alle, koska herätys on seitsemän tunnin päästä.

IMG_3942

3 kommenttia:

 1. Hienoille näyttää! En varmana ite osais tollasten kanssa olla yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Tosi vaikeeta mut kuulemma oppii toimimaan nopeesti näiden kaa.

   Poista
 2. Tosi upeet kynnet ja ihana huppari! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡