.

banner

2014/01/29

french music

140129 Ootd in red (22)140129 Ootd in red (24)140129 Ootd in red (4)140129 Ootd in red (6)140129 Ootd in red (9)140129 Ootd in red (12)140129 Ootd in red (15)140129 Ootd in red (16)140129 Ootd in red (19)140129 Ootd in red (21)

Moi kaikkii! :) Tänään oli mun koeviikon ensimmäinen koe, jonka aiheena oli enkun vitoskurssi. Olin opiskellu suht vähän kyseiseen testiin mutta silti se meni tosi hyvin! Samalla sain takaisin vanhan sanakokeen ja iloitsin ansaitsemastani kympistä. Mun kaikki enkun sanakokeet on ollu kiitettäviä, jes! Suullisesta esitelmästäkin tuli 9,5, joten odotan hyvää numeroa todistukseen. Huomenna sitten toinen enkun koe ja niin poispäin.

Mun tänpäiväset asukuvat saattaa herättää mielipiteitä, kuten ne jo askissa tekivätkin. Rakastan näitä maastokuvioisia legginsejä yli kaiken, ja yhdistin ne hupsusti kaikkeen muuhun rakastamaani vaatetukseen. Kokonaisuus miellyttää silti mua, vaikkei ehkä kaikkia teistä. :) Yleensäkin tykkään heitellä vähän sitä ja tätä mukaan outfitteihin. Nyt lähden postiin sillä siellä odotteleekin paketti. Teen kuvapostausta siitä mitä sieltä tulee, vielä tällä viikolla. :) Byeeee!

2014/01/26

life happened

140126 Kotona (4)140126 Kotona (5)140126 Kotona (6)140126 Kotona (7)

Hei taas! Viikkoon en oo päässyt teille postailemaan, joten nyt tuli tunne, että täytyyhän mun täällä näyttäytyäkin joskus. Ajattelin ilmoittaa, ettei tulevaisuudessakaan tule välttämättä niin usein postauksia, johtuen tietyistä tekijöistä, esim. koeviikko, ystävän vierailu Suomessa, stressi liittyen kouluun, vapaa-aikaan ja muuhun. Koetan keskittyä hetken koulunkäyntiin ja tuleviin Wanhojen tansseihin, joihin liittyen minut laitettiin toimikuntaankin. Huoh, ihan hirveesti hommaa nyt jokapaikassa. Tää teksti tökkii nyt aika pahasti, oon tosi väsynyt, mua huimaa, mulla on jano ja nälkä vaikka oon juuri syöny ja juonu ja äh ihan vaan kaikkea. Huomenna yritän kuvailla asukuvia ainakin. Koettakaa tekin pärjäillä siellä koulun kanssa! :)

2014/01/20

space

140120 Kiharat (2)140120 Kiharat (5)140120 Kiharat (7)140120 Kiharat (16)140120 Kiharat (19)

Hei kaikki! Oon tänään kotona koko päivän, koska oon kipeä - taas. Koetan saada tehtyä jotain koulujuttuja vielä iltapäivällä, kun tää aamu on mennyt Youtuben parissa. Tilaan niin montaa kymmentä kanavaa, että ihme kun mulla edes on aikaa katsoa kaikki uudet videot. Jos oon hyvässä kunnossa myöhemmin tänään, koetan kuvata Bieber-videon mutta jos en niin joudutte odottamaan vielä lisää. Olin aiemmin kuvannut erään videon, jonka pilalle menneet kohtaukset laitoin myös tubeen seuraavaan videoon. Tästä alta voitte katsoa ne, ja muistakaa klikata laatu 1080p niin voitte katsoa koko ruudulla. :)

  

2014/01/15

memphis by justin bieber

140115 Toystory (2)140115 Toystory (7)140115 Toystory (8)140115 Toystory (16)
OOTD: paita: Forever21 | farkut: Gina tricot

Hei taas! Tänään lähdin kouluun kiireellä, mikä selittää mun kevyemmän meikin. Pidin tänään Teean kanssa esitelmän enkuksi ja onneksi meillä meni se hyvin! Ainaki mun ja arvostelijoiden mielestä. :) Pidettiin siis vartin esitelmä aiheesta V for Vendetta. Iltapäivällä päästiinkin jo kuvaamaan videota ruotsiksi ja saatiin kaikki matsku purkkiin. Toivottavasti teilläkin oli hyvä päivä!

2014/01/14

it's the day for roses

140114 Collage 1140114 Collage 3
OOTD: Neuletakki: Esmara | toppi: Cubus | farkut: Gina tricot | kengät: Red Shoe
140114 Collage 4140114 Collage 2

Olipas siinä paljon kollaaseja...
Moi taas ja hyvää talvea vaan kaikille! :) Nyt on vihdoinkin satanut sitä lunta tänne eteläänkin toivottavasti pysyvästi, ettei nyt heti sulaisi pois. Onhan kaikilla alkanu koulut hyvin? Viime postauksesta onkin jo reilu viikko, eli sinänsä aika kauan. Katsotaan, jos saan kiristettyä postaustahtia taas! Nyt vaan mulle ainakin tulee niin paljon koulujuttuja, mitkä on ihan pakko hoitaa. Esimerkiksi, kun mulla on kaks enkun kurssia, mun täytyy tehdä huomiseksi esitelmä valmiiksi (on jo hyvällä mallilla), lukea enkunkielinen kirja, valmistautua ainekirjoituksiin ja tämmöstä. Lisäksi ruotsissa kuvataan työvideoita, sekä kirjoitetaan joku teksti ja tehdään ruotsiksi myös ansioluettelo. Matikasta löytyy kirittävää, samoin yhteiskuntaopista, vaikka oonkin siinä aikalailla aiheessa mukana. :)

Tossa ylhäällä kuvissa näkyvät kengät on ihan uudet. Ne ostettiin eilen Helsingin keskustassa olevasta Red Shoe -kaupasta, jossa on mitä mielenkiintoisimpia kenkiä aina vain parisen kappaletta jäljellä. Mulle löyty noiden hieman hintavien kenkien lisäksi neljälläkympillä korkokengät vanhojen tansseihin. Nyt pitäis niitä raahata kouluun mukaan, että saa vähän harjoitusta. Ihan kohta mulla on hammaslääkäri, joten tää postaus jää nyt hieman yksinkertaiseksi. Mun kaksi rautaa (niitä hampaassa kiinni olevia osia) on irti, eikä niitä eilen kiinnitettykään, joten tänään sitten saadaan suu takaisin hoitokuntoon.

En oo tehny videoitakaan viime aikoina jostain syystä, joten kysyn teiltä:
Millainen olisi ensi video? My day -tyyppinen, tosin hieman muunneltu, asuvideo, fanikamavideo JB:stä vaiko jotain ihan muuta, jos on joku tosi kiinnostava ja suht. helppo aihe? :)

2014/01/06

otf: my mascaras

Mooi! Tälle päivälle ajattelin vähän erityyppistä postausta ja mieleeni tuli mun viimekuiseen #nomascaramonthiin liittyen meikkipostaus. Eli niille, jotka ei tiedä.. nomascaramonth oli joulukuun ajaksi mun kehittelemä "projekti", jonka ideana oli kasvattaa ripsistä pidemmät ja/tai tuuheammat. Kuitenki niitä lähtee (ainaki mulla) sen verran joka pesussa, että tällainen meikitön aika tuli tarpeen. Koko joulukuun synttäreitä, joulua ja uuttavuotta lukuunottamatta (3 päivää siis) olin ilman ripsiväriä/irtoripsiä ja täytyy sanoa, että oikeesti huomasin tuloksen! Mulla on enemmän ripsiä, eli nyt on tuuheemmat räpsyttimet silmissä ja kannatti valitella omaa naamaansa se kuukausi. :D

Multa on kyselty mun meikeistä, etenki silmämeikistä, joten tässä postauksessa näytän erilaisia ripsivärejä, joita oon käyttänyt, ja arvioin myös vähän tuotetta. Tätä postausta ei oo millään tavalla sponsoroitu, eli ite oon kaikki tuotteet siis ostanut. :) Tää on vaan teille antamassa ehkä ostovinkkejä ja semmosta.

140106 Ripsarit (15)
1. Ihan ensin taivutan mun ripset Seppälästä joskus hankitulla ripsentaivuttimella. Pakkauksessa tuli toinenkin tollanen pinkki ns. pehmuste, kun toi menee kuitenkin huonoksi jossain vaiheessa. Taivutan ripset yleensä vasta ripsivärinlaiton jälkeen, mutten suosittele sitä, vaan kannattaa taivuttaa ensin ja vasta sitten "maalata".
140106 Ripsarit (18)
2. Seuraavaksi laitan lähes aina Lumenen mustaa nestemäistä eyelineria. Toi toimii tosi hyvin, kestää suht pitkään ja tota on helppo pitää kädessä. Eli piirtäminen sujuu nopeesti eikä aiheuta kauheesti sotkua. Lisäksi lähtee tosi helposti pelkällä lämpimällä vedellä, joten ei tarvitse käyttää edes meikinpoistoainetta. :) Maksaa joku 7-8 euroa ehkä.
140106 Ripsarit (19)
Golden Rose Cat walk - Tästä ripsarista teinkin joskus Youtubeen arvostelun. Kyseessä on siis se 3 euron ripsiväri Tokmannista, se jota en suositellut. Kuitenkin pitemmän käytön jälkeen tahmaisuus hävisi kokonaan, joten nyt voisinkin suositella tuotetta! Erottelee ripset tosi hyvin, ei paakkuja, eikä hinta ole alkuunkaan paha. Huonona puolena on se, ettei tuo oikeen tahdo lähteä pesussa, eli silmien ympärille jää harmaat läikät.
140106 Ripsarit (20)
Lumene Natural code Eye dramatizer - Vedenkestävä aika perusripsari, jota on tosin mun mielestä vähän hankala laittaa silmään harjaksen koon takia. Koska toi harja on noinkin iso ja yksinkertaisesti muotoiltu, sillä sotkee helposti, ja tuotehan ei lähde vedellä, joten siistimistä tulee. Toi myöskin liimaa helposti ripset yhteen, jolloin näyttää, että silmän ympärillä kasvaa yhteensä noin 10 ripseä. Jos on menossa lempiartistinsa keikalle (itkua), tai vaikka viikonlopuksi mökille, eikä halua siellä meikata, niin toi voi siihen tilanteeseen olla sopiva, koska ei lähde meikinpoistoaineellakaan ainakaan mulla vielä 3 päivänkään jälkeen. Mulla saattaa vielä viikon päästä olla tota väriä ripsissä. En yleisesti lähtisi siis tuotetta suosittelemaan. Lisäksi haju on voimakas ja ainakin omat silmäni reagoi siihen laitossa.
140106 Ripsarit (21)
140106 Ripsarit (22)
Maybelline The One by one volum' express mascara - En oo koskaan tajunnut miksi ripsareilla pitää olla niin pitkät nimet.... no mutta anyways, tää ripsari on tosi hyvä! Sain tämän tilaamani lehden mukana joskus ja oon erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Harja erottelee ripset hyvin ja värikin tarttuu kiitettävästi. Pari kerrosta tekee jo näkyvää jälkeä ja peseminen on tosi helppoa. :) Suosittelen. Hintaluokasta mulla ei ole nyt tietoa mutta veikkaisin että kyllä löytyy alta 20 euron.
140106 Ripsarit (23)
Maybelline The Falsies feather-look volum' express mascara - Tämä tuote herättää mussa ristiriitaisia tunteita. Toisaalta väri on syvä ja tarttuu helposti, mutta tarttuuko se sitten liian helposti? Tää ripsari toimii hyvin toisen värin päällä, mutta jos paljaaseen silmään levittää tätä, voi lopputulos olla epätasainen. Jotkut suosivat emo-tyyliä, jolloin silmämeikki on tosi voimakas ja silloin tämä tuote voi olla oiva apu. Myöskin jos lopputuloksen haluaa olevan runsas eivätkä paakut haittaa, suosittelen tuotetta. Tätä voi läntsätä vaikka kuinka monta kerrosta, ja aina tulos on tuuheampi, paakkujen kera tosin. Itellänikin kyllä noita paakkuja on. :D
140106 Ripsarit (24)
Maybelline The Rocket volum express mascara - Moni teistäkin on varmasti kuullut tästä ripsiväristä. Useat Youtuberit ainakin on suositellu tätä väriä todella paljon ja minä lähden suositteluun mukaan. Hinta on useimmiten noin 15 euroa, mutta esim. lentokoneesta noita voi saada 10 eurolla peräti kolme kappaletta (kuten mun tapauksessa). Väri levittyy tasaisesti, eikä tuota paakkuja, ellet nyt 10 kerrosta laita. Ripset näyttää paljon pidemmiltä ja väri pysyy varisematta koko päivän. Pestessä väri lähtee klöntteinä, eli "hieromalla" saa sen helposti poistettua. Huono puoli on se, että toi kuivuu/loppuu aika nopeesti, joten sellainen monen pakkaus kannattaa.

Siinä oli arviot mun käyttämistä ripsiväreistä (niistä mitä mulla on vielä jäljellä) ja nää kaikki on vaan mun mielipiteitä. Teillä voi olla täysin erilaiset kokemukset kyseisistä meikeistä mutta esitin arviot omalta kannaltani. :) Toivottavasti tää postaus auttaa teitä jotenkin, jos vaikka viimeisin ripsari loppui ja nyt pitäisi uusi hankkia.
Huomasin myös äsken, että teitä lukijoita on kertynyt jo peräti 2 000 kappaletta! KAKSITUHATTA KAPPALETTA! Wow. En olis kyllä ikinä uskonut. Kiitos toooosi paljon kaikille! :') Nukkukaa hyvin ens yö, sillä huomenna alkaa (kai) viimeisilläkin koulut. Öitää!

2014/01/05

two new videos

back with them pink dips

Mun yksi lempibiisi GTA 5:sta :D

140105 OOTD (2)140105 OOTD (8)140105 OOTD (23)140105 OOTD (12)140105 OOTD (26)

Moi kaikkii! Yleensä pyrin vastustamaan tätä kuvien keskelle tekstin lisäämistä mutta oon myös huomannu, että jos teksti on yhdessä isossa pötkössä, ei kukaan jaksa sitä lukea. Suurin osa (koneella blogiani selaavista) on varmaan huomannutkin "rajun" ulkoasun muutoksen. Joulubannerit ja taustat on heivattu yli laidan ja selkeämpi, erittäin yksinkertainen ulkoasu toivotettu tervetulleeksi. :) Navigaatio löytyy nyt oikeasta sivupalkista ylhäältä, eli siinä on ne entiset välilehden sivut. Facebook ja Instagram on suoralinkitetty vähän alemmaksi ja sivupalkin mainos heitetty ihan alimmaksi. Mun mielestä näin tätä blogia on kivempi selata ja lukea.

Ja vielä pari muuta uudistusta, joista kerroinki jo mun facebook-sivuilla. Eli jokaisen postauksen lopussa lukee Posted by Tea Marika at... niin toi oudolta näyttävä numero 5.1.14 tarkoittaa yksinkertaisesti että postaus on julkaistu 05.01.2014. Päivämäärät ei siis lue enää postauksen yläpuolella (johtuen bloggerin pienestä irrationaalisuudesta. Osa tietää, että kun "piilottaa" gadgetit [fontti 0px], katoaa myös päivämäärä). Ja jos haluutte nähdä tarkan postauskellonajan, viekää vain hiiri tuon päivämäärän päälle niin näkyviin tulee tällainen: 2014-05-01T13:30:00+02:00 mikä tarkoittaa, että postaus on julkaistu viides tammikuuta 2014, tasan klo 13:30, aikavyöhyke +2 (kuten tiedätte Suomessa olevan). Ei sen vaikeempaa, kyllä se tästä.

140105 OOTD (29)140105 OOTD (45)140105 OOTD (14)140105 OOTD (17)140105 OOTD (40)
140105 OOTD (35)140105 OOTD (54)
OOTD Dipit: Rapunzel of Sweden | villapaita: BikBok | shortsihame: Forever21 | polvisukat: H&M | kengät: Converse | sormus: Ginatricot | pipo: H&M | laukku saatu äidiltä | kaulakoru: Glitter + The Key -hajuveden koriste

Tällainen outfitti on mulla siis tänään päällä. En oo värjänny uudestaan hiuksia, vaan otin vanhat pidennykset täksi päiväksi käyttööni. Oon piilottanu omat hiukset silleen jännästi kiinni, yritän tänään kuvata aiheesta vielä videon. Nyt ei joudu nämäkään dipit siis kaapissa ummehtumaan, kun aina välillä voin pistää ne takaisin päähän. Editoin tänään vielä toisenkin videon, mikä ilmestyy mun toiselle kanavalle, mutta siitäkin sanon sitten siinä hiusvideossa. Jaksakaa siis odotella vielä hetki! :) Nyt lähen kuvailemaan, joten palaillaan taas pian videon merkeissä! Heiheeeeei!

2014/01/04

january

140103 Autossa (26)140103 Autossa (27)140103 Autossa (28)
140103 Autossa (40)140103 Autossa (45)

Moi taas! Nyt vedellään jo tämän vuoden neljättä päivää. Mulla piti alunperin olla tiedossa menoa tälle päivälle muttei sittenkään. Datailen varmaan loppupäivän toimettomana (vaikka koulujutut odottaakin aloittamista) ja ehkä yrittää lukea vähän jotain kirjaa. Blogin ulkoasuakin pitäis muuttaa, koska tämä jouluinen aika on jo aikalailla takana päin. Viimeistään maanantaina kaikkien tulisi poistaa kuusi ja muut koristeet. :) Pitäkää hauska päivä ja valmistautukaa te viimeisetkin siihen koulun alkuun!