.

banneri

2014/08/04

blockfest 2014

Moikka! Viime perjantaina ja lauantaina Tampereella järjestettiin rap-tapahtuma Blockfest, jota olinkin jo odottanut. Lähdin iltapäivälläjunalla Helsingistä Tampereelle. Upeinta matkassa oli vaunun epäkuntoinen ilmastointi. Toisin sanoen, paahduin kaksi tuntia kakkosvaunun yläkerrassa. Perille päästyäni suunnistin Laukontorille hakemaan rannekkeeni ja passini. Sitten meninkin suoraan festarialueelle nauttimaan musiikista. Onnekseni törmäsin heti tuttuuni Jerryyn, jonka kanssa seikkailin ympäri aluetta.

image
image
image
image

Löysin pian lisää tuttuja, Ollin (ei veljeni) jonka kaveriporukkaan soluttauduin mukaan. Sain viikonloppuna ihan huippukavereita! Törmäsinpä myös naapuriini… Illan kruunasi Snoop Doggin huikea esitys (jonka aikana liikkui sen verran pilveä että koko teltta sai uuden tuoksun). Kuinkahan moni joutui lopulta tekemisiin poliisin kanssa?

image
image
image
image
image

Sää viikonlopulle oli aivan liian kuuma! Join festarialueella yksinään ainakin viisi pullollista vettä per päivä. Hiki virtasi ja välillä huimaus iski, onneksi ei kuitenkaan pahasti. Sain herkullista syötävää ja juotavaa ja nautin hyvästä seurasta. Kahden päivän yhtärisaldoon sisältyi räppärit Brädi ja Mikael Gabriel. Musta tuntuu, että lähes jokaikinen kenestä seisoin metrin päässä viikonlopun aikana halusi tietää mitä kädelleni oli tapahtunut. Eli oli siis paljon selitettävää! Mutta näin tiivistettynä mulla oli tosi hauskaa ja toivon että ens vuonna vedettäis uusiks! :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus :) Oliko sun käsi siis murtunu? :D

  VastaaPoista
 3. Oii :3 varmaan on ollut kivaa :) ihania kuvia :> oot ihana!

  VastaaPoista
 4. "Ens vuonna vedettäis uusiks!" Mut varmaan ilman murtunutta kättä?? Mut joo uskon et oli kivaa! Oot hyvä bloggaaja ja vloggaaja. (Mullakin on raudat, myös alhaalla ja "rakastan" niitä, oikeesti en tykkää noin ollenkaan;) )

  VastaaPoista
 5. Voikko tehä iphone 5s kuorien esittely videon? :)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania kuvia, kädelle paranemisia! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡