.

banneri

2014/06/23

juhannus

Moikka piiiitkästä aikaa! Ja hyvää juhannusta kaikille lukijoilleni! Tämän juhannuksen vietin mökillä sukulaisten ja ystäväni Tonin kanssa. Säät on olleet tosi koleita ja vettä on satanut runsaasti. Oon uskaltautunut käymään järvessä kerran, mutta en sitten enää toista kertaa veden jäätävän lämpötilan vuoksi. Juhannusaattona eli perjantaina poltettiin omatekoinen kokko ja grillailtiin hiilloksessa makkaraa. Mä tosin skippasin sen (näin kasvissyöjänä) ja tyydyin karkkeihin ja leipään.

imageimageimageimageimageimageimageimage

Ollaan ehditty kuvailemaan, pelaamaan korttia, mölkkyä ja lautapelejä, syömään, ulkoilemaan ja katselemaan MM-futista. Toivon että kesäsäät tulisivat mahdollisimman nopeasti tänne ankeaan Suomeen, kun kerran kaikki kesälomaa koulusta vietetään.

17 kommenttia:

 1. Moi oon sun super fani oon kattonu sun kaikki videot kymmenen kertaa

  VastaaPoista
 2. moi lisää

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ! Sä oot yksinkertaisesti paras

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ♥ tosi kiva blogi muutenkin !:)

  VastaaPoista
 5. Mä en ymmärrä miten voit syödä hyvällä omallatunnolla mitä vaan karkkeja. Kai tarkistat aina ettei niissä oo liivatetta? Vai ootko vaan oikeesti niin wnb-kasvissyöjä, ettet tutki, mitä syömäsi karkit sisältää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tea syö kanaa ja kalaa, mutta hän ei syö naudan- ja sianlihaa koska ei tykkää niiden mausta. Hän syö karkkeja ja muita juttuja jossa on liivatetta koska niissä ei kuitenkaan maistu naudan- tai sianliha. Tea saa syödä mitä haluaa miten haluaa hän ei oo tilivelvollinen meille

   Poista
  2. Ja makuhan sen ratkaisee...? Liivate nyt vain sattuu olemaan sian nahasta tehtyä, että yhtä lailla se possu on sen takia tapettu. Vai onko Tea kasvissyöjä vaan siks, et liha maistuu pahalta?

   Poista
  3. täytyy olla kyllä helvetin typerä jos sen takia rupeaa kasvissyöjäksi, koska eläimiä tapetaan. se että pari ihmistä sieltä täältä ei syö lihaa, ne eläimet valitettavasti tapetaan joka tapauksessa. ja mitäpä sitten jos tea on kasvissyöjä maun takia? eipä ole meidän asia at all :´D

   Poista
  4. Haluaisin Tean vastaavan itse tähän aiheeseen, ihme sota tullu tänne tästä... :)

   Poista
 6. Ok........?

  VastaaPoista
 7. mistä noita sokerittomia juisseja saa? oon nähny vaan vadelmaa ja omena-päärynää sokerittomana

  VastaaPoista
 8. Tea, kirjoitit tuohon että Toni on sinun kaverisi. Olen aina luullut että se on sinun veljesi? Olenko ollut väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tealla oo veli jonka nimi on Olli? Mietin tässä kun eräässä videossa sen sanoi

   Poista
 9. Onks toi poika sun poikaystävä?
  Se on aika söpö!:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡