.

banneri

2014/06/29

berliini kohteena

Heii! Eilen myöhään illalla minä ja äiti saavuttiin Berliiniin, Saksan pääkaupunkiin. Tää oli vähän tämmönen äkkilähtö ja äiti-tytär-matka samalla kertaa. En ollut koskaan aiemmin käynyt Saksassa, joten kohde sopi mulle paremmin kuin hyvin. Kentällä Helsingissä oltiin tankattu itsemme hyvin, että jaksettiin matkustaa. Hotellimme on tosi mukava ja lähellä palveluita, joten oon tähän asti pysynyt tosi tyytyväisenä.

l140628 Berlin shopping (2)l140628 Berlin shopping (4)l140628 Berlin shopping (10)l140628 Berlin shopping (19)l140628 Berlin shopping (25)l140628 Berlin shopping (27)l140628 Berlin shopping (36)l140628 Berlin shopping (45)l140628 Berlin shopping (54)l140628 Berlin shopping (63)l140628 Berlin shopping (88)l140628 Berlin shopping (92)l140628 Berlin shopping (99)

Ekana kokonaisena päivänä käytiin TV-tornissa katsastamassa kaupungin maisemat, Starbucksissa maistamassa uutuusfrappucino (Cookie crumble), ostoskeskuksissa tuhlaamassa mun rahoja, DDR-museossa tutkimassa vanhaa Berliinin jakoa ja kävelemässä about 15km kierrellen ympäristöä. Huomenna sitten taas jotain muuta!

25 kommenttia:

 1. tosi kiva toi kuva Berliinin tuomiokirkost! :-) se on ehottomast mun lemppari nähtävyys Berliinis, koska siel sisäl on vaa niin kaunista ja siel kirjaimellisest sielu lepää. :--) kävitteks työ siel sisäl?
  oikeesti tän kommentin idea ei oo mainostus, mut tajusin, et mähän postasin tänää kuvii mun reissust Berliinis, ni en voi olla sanomattakaa! :--D eli jos sua yhtää kiinnostaa nähä kuvii mun matkast, ni se on viimisin postaus mun blogis! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vaan ärsyttää surkea laatu! Muokkaan varmaan uusiks kaikki nää... ja ei käyty tuolla sisällä. :/ Tuun ehottomasti kattomaan! :)

   Poista
  2. Kauan Berliiniin kestää ?

   Poista
 2. Tuleeko ostosten esittelyy sit kun tuut? :)

  VastaaPoista
 3. Meinaatko tehdä matkan jälkeen jonkunlaista ostosten esittely- videota/ postausta? :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Kivan värikkäitä ja pirteitä. Muutenkin kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Meidänkin piti mennä Berliiniin mutta mennään Wieniin:)

  VastaaPoista
 6. Mäkin lähden huomenna Berliiniin!:D Kivoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 7. Ei oo totta :D oltiin kaverin kanssa silloin samaan aikaan teneriffalla kun säkin, ja nyt lähdetään berliiniin kahen päivän päästä :D

  VastaaPoista
 8. Oi,Berliini!:) Toivottavasti siellä on kivaa!;) Voitko taas sitten tehdä ostosten esittelyvideon sen reissun jälkeen? Ois kiva,jos tekisit!:) Oot tosi nätti noissa kuvissa!♥

  VastaaPoista
 9. Berliini on iahna kaupunki,kävin viime kesänä äiti-tytär matkalla 2 päivää berliinissä! Kannatttaa käydäö sierllä eläintarhassa,se on huikee! ja älä tee ostos videoo ja esittelyä(tai tee jos haluut,ne on vaan niin tylsiä aina)

  VastaaPoista
 10. Oi Berliini on ihana paikka! Alexa on paras ostoskeskus ikinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli iihan sikaiso! 8 000 neliömetriä shoppailua!

   Poista
 11. Sun videot on niin ihania,ne piristää mun päivää.:)Olet kaunis ja todella mukavan oloinen.Sun blogiin oot nähnyt vaivaa sen huomaa.:)

  VastaaPoista
 12. Mun sukulaiset asuu Berliinissä ja oon käyny itekkin kertaa:) on kyllä munkin mielestä tosi ihana kaupunki!:)

  VastaaPoista
 13. Tosi kivasti muokattu nää tän postauksen kuvat ja oioi kun olet nätti! :)

  VastaaPoista
 14. Otitko kuvia tuolla kännykällä vai järkkärillä?:)


  http://jennas-steps.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Ihana postaus jälleen kerran, toivottavasti reissu jatkuu hyvin. Toi Starbucksin cookie cruble frappuzino on ollut muuten jo suomestakin saatavilla reilun kuukauden ajan, ja on ihan sairaan hyvää, ehdoton lemppari! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ! ♡