.

banner

2013/06/30

kysymyksiä tulemaan
Hei taas täältä kotoa! Automatka meni mukavasti siinä Ollin (pikkuveljeni, 13) kanssa hassutellessa. Oikeastaan kuvasin minivideoita koko matkalta ja video on jo Youtubessa. Näette sen kuitenkin vasta ylihuomenna, ettei tule liikaa videoita lyhyessä ajassa! ;)

Huomenna tapaan rakkaan bestikseni Sallan liian pitkästä aikaa! Voisinhan postailla huomennakin. Näen Sallaa taas torstaina, joten mitä jos te, rakkaat lukijani, pistäisitte meille kysymyksiä meidän friendshippiin liittyen, ja perjantaina vastailtais niihin? :) Mitä vaan meihin liittyvää kysymystä kehiin! Ja koska joskus pitää hieman suosia pelkästään blogin lukijoita, vastaukset tulee tekstinä tänne, ei videona Youtubeen.

2013/06/28

uusista kengistä rakko jalkaan

Tänään ABC-lounas

Huomaatteko? Oon alkanu kirjottaa vähän useammin!
Käytiin tänään ruokakaupassa, josta ostettiin ihanaa iltaruokaa, merisuolattua gravilohta. Ai että oli hyvää! Käytiin myös kirpputorilla, mistä mulle tarttu mukaan yks villapaita, jossa ei oo yhtää villaa. Se on vähän hassu, näytän sen pesun jälkeen. Muualta ei oikeen mulle mitään muuta kuin karkkia löytynytkään.
Vesi lämpenee koko ajan ja nyt tuolla voi oikeasti nauttia ja uiskennella ympäriinsä - ainakin kaikki muut kuin minä. Nimittäin toi mun uusista kengistä tullut rakko hidastaa vähän menoa aiheuttamalla pistävän tunteen jalkaan jokasella polskauksella. Näytän jossain vaiheessa myös teille mun uudet kengät (3 paria). Huomenna onkin vuorossa videon kuvaamista, teen videon ensireaktiostani erittäin halvalla markettimaskaralla! :)

2013/06/27

morning routines mökkiversioHui kamala! Katsokaa mun sisäreittä! Tuntuu siltä kuin siinä olisi kasvain... D: Kutittaa kauheesti, enkä yhtään tiedä mikä itikka sen siihen on purrut. Hyi. Jokatapauksessa... esittelen tässä päivän asuni. Eli shortsit on H&M:stä ja "massa"paita Spirit Storesta. 2 vuotta siinä meni ennen kuin hankin sen itsellenikin. Kohta perheen miesväki saapuu takaisin treeneistä ja saadaan munkkia, nami! :p Täälläkin piti nyt jo myrskytä, sataa ja ukkostaa mutta aurinkohan täällä paistaa ja on 27 astetta lämmintä.


Multa oli toivottu Morning routines -videota, eli mitä teen aamulla kun valmistaudun uuteen päivään. No, täällä mökillä ollessa voi tehdä vain mökkiversion ja se onkin nyt youtubessa! Toivottavasti tykkäätte, vaikka alkuperäisiä tekstejä en siihen enää saanut, ja vaikka video on tosi lyhyt, vain vaivaisen minuutin. :)

2013/06/26

mökkimatkakuvia


Noniin, nyt on saavuttu turvallisesti mökille. Täällä oli yhdessä vaiheessa 30 astetta lämmintä, mutta sitten tuli ukkonen ja lämpötila vähän tippui... Uimassa on käyty ahkerasti, muuten oikeesti oisin läkähtänyt! Matkalla syötiin kiinalaisessa ravintolassa, mun lempiruokaa ! Testattiin Ollin kanssa myös Lidlin energiajuomat. Ei meistä kumpikaan yleensä niitä juo. Oli kyllä pahan makusta! :D Lähden tästä vielä viimeiselle iltauinnille ennen nukkumaanmenoa. Nauttikaa ihanista ilmoista, kun niitä vielä on.

autonpahoinvointia

Toppi: Obey, shortsit: Terra Nova

Hehee terve taas "pitkästä aikaa"... Kirjoittelen teille nyt autosta. Yllättävän nopea nettikytkentä kylläkin :o Seuraavana suunnitelmissa mulla on muutaman tunnin istuskelu täällä ja jossain välissä pieni ruokatauko, miltä McDonald's kuulostaisi? ;) Mukana mulla on mun kamera jalustoineen, Ollilla meidän varsinainen videokamera, että katsotaan jos taas jotain videota saataisiin nettiin. :) Otin jostain syystä mukaan myös ton mun naamarin . Ehkä voin säikytellä sillä mökkinaapureita xd.
Odotan oikeesti innolla, että mulla menee instagramissa 5K:n raja rikki. En ikinä uskonu että se ois mahdollista, kuten en uskonut, että blogiinikaan saattaa joskus tulla satoja lukijoita, joten kiitos. #HYPED.

Nyt huomaan, että mun autopahoinvointi meinaa iskeä, joten lopetan kirjottamisen tähän, ettei tarvitse aamiaista heittää ämpäriin. Moikka! :)

meet me in the social media


Hyvää huomenta! Mulla on tässä pari tuntia aikaa pakata ja lähdenkin sitten takaisin mökkeilemään. Eli toisin sanoen mulla on kiire. Tulin vaan toivottamaan huomenet. :D Voisinhan mä säätää autossakin tänne jotain selityspostausta... Ainiin ja jos joku huomasikin jo, linkit siirsin sivupalkkiin. Ei tässä muuta. Sosiaalisessa mediassa tavataan ;)! Linkkaan tähän vielä pieninä mun vanhat Lontoon reissun videot, jotka on siis kuvattu vuonna 2012, syyskuussa (?) ja ladattu nyt mun toiselle Youtube-käyttäjälle.

2013/06/25

uudistuksiaHeissan! Aamulla oli "aikainen" herätys, jonka jälkeen heti lähdettiin taas reissuun. Tällä kertaa kohteena oli tosin Turku, kun mentiin sukulaisen hautajaisiin. Tilaisuus oli hieno, vaikka ilmasta pystyi aistimaan surun ja pienen masentuneisuuden. Onneksi iltapäivää kohti kaikki piristyivät hieman ja ehdin itsekin leikkiä ihanien pikkuserkkujeni, joita tulee tavattua liian harvoin, kanssa. Aivan ihania pieniä lapsia! Toinen niistä onkin mun sylissä tossa yhdessä kuvassa. Huomenna lähdenkin sitten takaisin mökille.

Nyt kuitenkin niihin blogin uudistuksiin!

Elikkäs aloitetaanpa vaikka bannerista. Se on väliaikainen. Asetan heti uuden, kun olen vain (tässä jossain vaiheessa) saanut hiukset värjättyä. Seuraava uudistus, jota toivottiin, oli yksivärinen tausta. Nyt koko blogi siis on valkoinen. Lisäksi toteutin lukijan, sekä oman toiveeni poistamalla kuvista varjoreunat, kiitos ohjeista! ;)

Vielä liitän linkit blogin alalaitaan niin tämä alkaa näyttää valmiilta, eli tänä iltana vielä lisää uudistuksia tulossa! Sitten eteenpäin... Jotkut on varmaan huomanneetkin, että nyt blogiani voi lukea millä tahansa kielellä. Kääntönappula löytyy blogin sivulaidasta. So if you speak English there's a chance for you to actually understand my posts these days :). Kielivalikon yläpuolelta löytyy sähköpostiosoitteita. Ylempi sähköposti on tarkoitettu ainoastaan yhteistyötä ja muuta bisneksiin liittyvää viestintää varten ja alempi on niin kutsuttu fanisähköposti, koska en keksinyt parempaa nimeä. Olen saanut joskus sähköposteja lukijoilta, ja nyt on mahdollisuus pistää ne kokonaan omaan niille tarkoitettuun osoitteeseen! Pääasiassa juttelua varten mulla on kuitenkin kik. Spam-sähköposteihin en aio vastata.

Äänestyspalkit muutan lähiaikoina uusiin kysymyksiin. Aika paljon on noihinkin jo tullut vastauksia, huh! :) Kiitos kaikille vastanneille! Vanhempi asia onkin sivupalkista löytyvä uusin video, jos ei vaikka ole Youtubea vielä tsekannut, niin täältä näkee jos on missannut jonkin videon! Sen alla on uudistus: twitter. Nyt täältä blogista voi siis live-ajassa seurata mun twiittejä ja mikä parasta, vastailla ja kommentoida niitä! :)

Toivoisitteko vielä jotain muutosta tai uudistusta tänne? En taaskaan lupaa toteuttaa kaikkia, mutta ois mukava nähdä mistä pidetään ja mistä ei. PS. Meikitöntä kuvaa minusta toivonut sai nyt myös tahtonsa läpi.